Vand jrc dsi-dsr 4+1

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Danieliancu
Puncte: 0

Vand jrc dsi-dsr 4+1

Mesaj de Danieliancu »

Folositi un singur sezon, impecabili
Pret:1500 lei fix

Imagine

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danieliancu

Re: Vand jrc dsi-dsr 4+1

Mesaj de Danieliancu »

Multumesc unui om deosebit si serios

dnul Frangulea Sorin Adrian, loc. Slobozia, jud. Ialomita, cod postal 920081, str. Viilor, nr. 36 bis, tel : 0766368608

A vrut senzorii si apoi nu a mai raspuns la tel si a refuzat coletul fara nici un motiv.

Danieliancu

Mesaj de Danieliancu »

Up

LOCATIA LA PROFIL TE ROG
MULTUMESC
MODERATOR

Danieliancu

Mesaj de Danieliancu »

E bine acum?

E bine!

frangulea

Mesaj de frangulea »

Daca tot vrei sa te victimizezi atat pe forumuri te-as ruga frumos sa respecti intelegerea pe care am avut-o in discutia telefonica (aceea de a trimite senzorii cu verificare colet, si ti-am specificat de cateva ori la telefon lucrul acesta), atunci nu ar fi fost nici un fel de problema... dar daca voi sunte-ti smecheri si noi fraieri...platiti dragi "smecheri".... ca in ziua de astazi se plateste...Spor la vanzare....
P.S. Potentiali cumparatori v-as sfatui sa cereti cu verificare colet !!! Multumesc

Danieliancu

Mesaj de Danieliancu »

A fost pus cu verificare colet. Tu nu ai mai raspuns la telefon nici mie nici curierului iar luni l ai refuzat fara sa vezi coletul.

Pana una alta pe mine m a costat 70 ron deranjul. Asa ca te rog frumos sa ti asumi.

Na belea, dupa ce dai teapa, acum eu ma victimezez :)) o sa sun si la institutia la care lucrezi sa le spun si sefilor ce tepe dai; problema personala dar asa poate nu mai arzi smecheri ca noi care vindem produse proaste dupa cum insinuezi.

frangulea

Mesaj de frangulea »

prietene inainte de a sustine ca ai pus cu verificare colet ar trebui sa faci niste verificari (ca vad ca iti sta in caracter :)) , sa suni la curier sa vezi daca am fost sa ii ridic.. (apropo senzorii au fost trimisi intr-o cutie destul de mare pentru dimensiunea lor 40x40cm) sa vezi de ce am refuzat coletul si pe urma sa te apuci sa faci acuzatii...ca de astfel de oameni sunt satul...

frangulea

Mesaj de frangulea »

Si inca ceva... daca ai fi trimis coletul cu verificare te-ar fi pus sa platesti transportul catre mine ....(oamenii care trimit colete cu verificare stiu foarte bine despre ce vorbesc...) lucru care nu s-a intamplat si in cazul tau....;) Sa ai o zi frumoasa...

Danieliancu

Mesaj de Danieliancu »

nu te mai justifica atat. am inteles, te ai razgandit si ai preferat sa ti inchizi telefonul. asta se considera teapa. sa vedem cand ti se va intampla cat de smecher te vei simti ;) spor la vanzare.

Danieliancu

Mesaj de Danieliancu »

up!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”