probleme Carponizer 3

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

denwer_taxi

Re: probleme Carponizer 3

Mesaj de denwer_taxi »

constatarile tuturor care au scris aici pe acest forum sunt: umezeala afecteaza placa sau modulele electronice din interiorul navomodelului,nu numai la carponizer,la toate modelele existente pe piata,singurul mod prin ce eu am reusit sa mai maresc durata de viata a acestora,a fost,sa ung cu vaselina siliconica din abundenta fiecare modul in parte,este un foarte bun izolator,si nu da voie umezelii sa stea pe placile electronice,spun asta din exp proprie,acum 4 ani cand navomodelele erau foarte scumpe,am achizitionat un camarad facut dea gata,in numai un an a trebuit sa schimb modulul de receptie,cand am dus barca la reparat,s-a constatat ca si coca este deja "coapta",dupa numai un an!asa ca feriti-va de coci din ABS,cele din fibra sunt singurele pe care le mai recomand,si pe langa modulul de receptie,pana la final am schimbat tot ce insemna electronica inauntru,inclusiv butonul de on/of,totul era ruginit,praf,am luat-o acasa si am inceput sa o asamblez singur,ungand bineantels cu veselina siliconica toate contactele si toate placile electronice,la unele le-am desfacut protectia aia de plastic,am uns cu veselina si am pus in loc de plasticul care a fost,un tub termoretractabil ,incalzit ,el sa pliat perfect peste piese,avand vaselina inauntru,deatunci nu au mai fost probleme deloc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”