Up negociabil!white_shark scrie:Okuma synex rezervata. Celelalte doua mulinete Dam Quick Z Base valabile 700 ambele!
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Up negociabil!white_shark scrie:Okuma synex rezervata. Celelalte doua mulinete Dam Quick Z Base valabile 700 ambele!
Upwhite_shark scrie:Up negociabil!white_shark scrie:Okuma synex rezervata. Celelalte doua mulinete Dam Quick Z Base valabile 700 ambele!
Upwhite_shark scrie:Vand 2 mulinete Dam Quick Z Base si 1 Okuma Synex 665. Toate mulinetele au tambur de rezerva. Mulinetele Dam Quick Z Base cumparate anul acesta din Germania si folosite in cateva partide aspect functionalitate10/10. Okuma Sinex cu urme normale de uzura aspect 8.5/10 functionalitate 9.5/10.
Pret Dam Quick Z Base 400 bucata 700 ambele.
Pret Okuma Sinex 150 lei.
Pret pachet 800 lei!
Pot fi vazute in Galati.
Transportul intra in grija cumpărătorului. Pentru relatii mp sau sunati la nr 0743376387.
Up negociabil!white_shark scrie:Vand 2 mulinete Dam Quick Z Base si 1 Okuma Synex 665. Toate mulinetele au tambur de rezerva. Mulinetele Dam Quick Z Base cumparate anul acesta din Germania si folosite in cateva partide aspect functionalitate10/10. Okuma Sinex cu urme normale de uzura aspect 8.5/10 functionalitate 9.5/10.
Pret pachet 800 lei!
Pot fi vazute in Galati.
Transportul intra in grija cumpărătorului. Pentru relatii mp sau sunati la nr 0743376387.
Up negociabil!white_shark scrie:Up negociabil!white_shark scrie:Vand 2 mulinete Dam Quick Z Base si 1 Okuma Synex 665. Toate mulinetele au tambur de rezerva. Mulinetele Dam Quick Z Base cumparate anul acesta din Germania si folosite in cateva partide aspect functionalitate10/10. Okuma Sinex cu urme normale de uzura aspect 8.5/10 functionalitate 9.5/10.
Pret pachet 800 lei!
Pot fi vazute in Galati.
Shimano sunt shimano nu le bate nimic. Tocmai de asta le si vand pt ca mi am luat 2 shimano ci4 xtb si vreau sa ma iau doua. Mulinetele raport calitate pret sunt super, au slow oscilation dar nu stiu sa zic cate spire aseaza la o cursa completa oricum aseaza foarte bine firul. Mai.multe detalii nu iti pot da eu sunt f multumit de ele abia au aparut anul asta. Le am luat in primavara si nu au mai milt de 5-6 partide. Sunt ingrijite arata ca si noi nu au urme de uzura.Oliver24 scrie:Bună ziua,
Caut de ceva timp informații despre acest model de DAM. Am înțeles că are sistem de oscilație lentă însă nu am reușit să găsesc date mai exacte: câte spire depune la o urcare și coborâre completă? De când le folosești, au ceva chestii pozitive și negative față de alte lansete cu preț asemănător gen Shimano?