Alegere avertizori

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Mihai88

Alegere avertizori

Mesaj de Mihai88 »

Buna ziua. Ma intereseaza sa cumpar un set de avertizori cu statie 4+1. Suma maxima 650 ron. Precizez ca sunt un pescar de weekend cu un maxim de 8 partide de noapte pe durata unui sezon. Ma gandeam la modelul Si Strategy (am vazut ca ati facut reclama pe crapmania) dar nu am gasit recenzii sau modelul Hakuyo 2018 pe care toata lumea il lauda. Am avut modelul Hakuyo 2014 in proba de la un prieten si nu am fost prea multumit de ei.
Multumesc

Driscu Radu
Puncte: 0

Re: Alegere avertizori

Mesaj de Driscu Radu »

Dacă nu vrei hakuyo incearca avertizori esentialu de la energoteam sau cei de la prologic si pelzer . Nu am auzit pe nimeni sa se plângă de ei .

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Ce anume te-a nemultumit la hakuyo 2014 ?
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Mihai88 scrie:Buna ziua. Ma intereseaza sa cumpar un set de avertizori cu statie 4+1. Suma maxima 650 ron. Precizez ca sunt un pescar de weekend cu un maxim de 8 partide de noapte pe durata unui sezon. Ma gandeam la modelul Si Strategy (am vazut ca ati facut reclama pe crapmania) dar nu am gasit recenzii sau modelul Hakuyo 2018 pe care toata lumea il lauda. Am avut modelul Hakuyo 2014 in proba de la un prieten si nu am fost prea multumit de ei.
Multumesc

Buna ziua
\
Avertizorii Strategy datorita carateristicfilor, designului dar si pretului foarte bun au avut un rulaj destul de mare. Ceea ce va pot spune este ca nu au fost probleme legate de service ceea ce inseamna cu sunt fiabili si ii recomand cu incredere.
http://www.totalfishing.ro/set-4-averti ... 73758.html

Mihai88

Mesaj de Mihai88 »

pescarusull scrie:Ce anume te-a nemultumit la hakuyo 2014 ?

Distanta de receptie a statiei sub 100 m si volumul destul de mic pentru cerintele mele. Cateva probleme la trasaturi.
In rest,raport calitate pret cred ca sunt ok pentru pescuit recreativ.

Mihai88

Mesaj de Mihai88 »

Buna ziua. Am optat pentru JRC Radar CX4. Astept livrarea lor si sa le fac proba :).
Multumesc pentru raspunsuri.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Mihai88 scrie:

Distanta de receptie a statiei sub 100 m si volumul destul de mic pentru cerintele mele. Cateva probleme la trasaturi.
Eu cand am avut hakuyo 2014 , le-am pus banda pe difuzor la statie pentru ca suna prea tare la volum minim. Iar statia mergea la distanta mai mare de 100m. Esti sigur ca astia i-ai testat ?
Sau tu esti genul care atunci cand reggleaza swingerii pe fir, il aude toata balta :mrgreen:

Mihai88

Mesaj de Mihai88 »

Alin Galbenu scrie:
Mihai88 scrie:

Eu cand am avut hakuyo 2014 , le-am pus banda pe difuzor la statie pentru ca suna prea tare la volum minim. Iar statia mergea la distanta mai mare de 100m. Esti sigur ca astia i-ai testat ?
Sau tu esti genul care atunci cand reggleaza swingerii pe fir, il aude toata balta :mrgreen:
Vrei sa ne luam la misto?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Mihai88 scrie:

Distanta de receptie a statiei sub 100 m ...
Câte secunde ”scoți” pe 100m? Îi spui ”puturosule” lui Usain Bolt ? :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Mihai88

Mesaj de Mihai88 »

gabi1 scrie:
Mihai88 scrie:

Distanta de receptie a statiei sub 100 m ...
Câte secunde ”scoți” pe 100m? Îi spui ”puturosule” lui Usain Bolt ? :D
Prea multi "inteligenti" pe forumul crapmania.
Vorbeam de cazurile cand stai noaptea la o casuta. Nu vreau sa dau exemplu de balti ca sa nu fac reclama aiurea. Daca statia nu bate macar 100m nu trece semnalul prin pereti. Sa nu mai vorbim de cazurile cand te duci ca tot omul la wc. (Sau tu faci parte din aia care isi fac nevoile langa lansete?)
Legat de sunetul statiei, poate avea o problema din fabrica. Senzorii ii tin la minim (tocmai sa nu deranjez lumea pe balta) dar cu statia in buzunar si cu un pantalon mai gros nu se auzea.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”