Alegere avertizori

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Alegere avertizori

Mesaj de Dan Mitranescu »

Mihai88 scrie: Vorbeam de cazurile cand stai noaptea la o casuta. Nu vreau sa dau exemplu de balti ca sa nu fac reclama aiurea. Daca statia nu bate macar 100m nu trece semnalul prin pereti. Sa nu mai vorbim de cazurile cand te duci ca tot omul la wc. (Sau tu faci parte din aia care isi fac nevoile langa lansete?)
Legat de sunetul statiei, poate avea o problema din fabrica. Senzorii ii tin la minim (tocmai sa nu deranjez lumea pe balta) dar cu statia in buzunar si cu un pantalon mai gros nu se auzea.
Distanta de receptie a unei statii de avertizori este strict legata de nivelul de incarcare al bateriilor, atat pe statie, cat si pe fiecare avertizor in parte. Producatorii dau distanta maxima de emisie in conditii optime, atat de incarcare al bateriilor cat si cele ale terenului .

Distanta de emisie nu are legatura intotdeauna cu puterea locala de emisie, bruiajele din teren avand o foarte mare importanta. ( bruiajele unei cabanute de lemn nu sunt de luat in calcul ).

Statia este prevazuta cu vibratii tocmai pentru situatiile in care se poarta acoperita de haine ( in special pe timp rece, cand bateriile pot sa creeze probleme datorita temperaturilor scazute ).

Odata inceputa operatiunea de mers la wc si mai ales actul in sine, parerea mea este ca valorea momentului este mai presus de orice trasatura de crap si trebuie tratata ca atare. Sfatul meu este ca statia trebuie inchisa in astfel de momente. :)

Mihai88

Mesaj de Mihai88 »

Cu tot respectul Dan Mitranescu, nu am vrut si nu vreau sa fac contra reclama Hakuyo. Pentru cerintele mele nu se potrivesc. Am scris mai sus, raport calitate pret modelul 2014 sunt foarte buni. Cand am auzit ca a ajuns modelul 2018 am sunat la voi la magazin sa ii cumpar dar mi a spus o doamna ca nu mai exista nimic pe stoc.
Intre timp am gasit pe un site modelul JRC CX4 la un pret de nerefuzat, pe care i am si comandat.
Nu inteleg de ce am ajuns la aceste discutii offtopic si sa ne luam la misto???
Case Closed!!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Mihai88 scrie:Cu tot respectul Dan Mitranescu, nu am vrut si nu vreau sa fac contra reclama Hakuyo. Pentru cerintele mele nu se potrivesc. Am scris mai sus, raport calitate pret modelul 2014 sunt foarte buni. Cand am auzit ca a ajuns modelul 2018 am sunat la voi la magazin sa ii cumpar dar mi a spus o doamna ca nu mai exista nimic pe stoc.
Intre timp am gasit pe un site modelul JRC CX4 la un pret de nerefuzat, pe care i am si comandat.
Nu inteleg de ce am ajuns la aceste discutii offtopic si sa ne luam la misto???
Case Closed!!
Cu tot respectul , eu am facut numai cateva precizari si o gluma ( zic eu evidenta )din experienta personala. :)
Nu a fost o interventie la o "antireclama".
Banuiesc ca "luatul la misto" nu imi era adresat, ca nici pe departe nu asta a fost intentia.
Avertizorii 2018 sunt in stoc de cel putin 3 saptamani. Primul lot a fost epuizat in 20 de zile, iar actualul este pe limita. Si asta este tot o precizare, la o informatie ce poate sa induca in eroare.
Avertizorii 2014 nu mai sunt. Vin in toamna.

Felicitari pentru noua achizitie si sa fie intr-un ceas bun.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Imi pare rau, dar intentia mea nu era sa te iau la misto. In niciun caz. Doar ca exact cum spuneam, am folosit si am si avut varianta 2014 care mi-au placut foarte mult dintre toti senzorii Hakuyo. Mai ales ca au si butoane analogice. Ai mei se auzeau exagerat de tare si senzorii si statia, chiar deranjant.
Despre WC nu pot sa zic nimic, pe lacurile unde merg eu, WC-ul este mai aproape de 100m.
Felicitari pentru achizitie, si de dragul capturilor, sper sa te deranjeze cat mai des ... in acele momente :)))

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

pe la 600-650 ron ce recomandati?
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”