mircea_xy scrie:Multumesc pentru raspunsul rapid. Nu arata rau deloc, o sa fiu cu ochii pe Decathlon. Cumva peretii sun detasabili? Daca da, as putea sa ii inlocuiesc cu unii din plasa, sa treaca aerul?
Au plasa pe 3 pereți !
modelul ce se comercializeaza acum, nu mai are plasa pe 3 pereti ,ci doar pe peretele din spate....peretii nu sunt detasabili complet, se strang in laterale pe picioare...oricum e cel mai bun cort/pavilion pe care poti sa il achizitionezi, iar la pretul ala e bataie de joc...
Din punct de vedere al structurii de rezistenta, NU pot fi comparate !
La cel din link -ul tau, structura este pe bete de fibra care probabil sunt de 10 mm iar la cel de la Dechatlon sunt teava metalica de (18 sau 20 mm)
Nu stiu cum se comporta cel prezentat de tine la o partida cu rafale de vant de 50-60 km /h , cel de la Dechatlon a ramas intact.
Viitorul mă interesează foarte mult... este locul unde vreau să-mi petrec următorii ani de viață
Din punct de vedere al structurii de rezistenta, NU pot fi comparate !
La cel din link -ul tau, structura este pe bete de fibra care probabil sunt de 10 mm iar la cel de la Dechatlon sunt teava metalica de (18 sau 20 mm)
Nu stiu cum se comporta cel prezentat de tine la o partida cu rafale de vant de 50-60 km /h , cel de la Dechatlon a ramas intact.
Este corecta mentiunea. Doar ca eu la 50-60km nu am ce sa caut la balta Dar cu siguranta nu este prea rezistent la vant cel de mai sus. Insa il vreau exclusiv pentru vara, pentru umbra si goange. Vara asta n-a fost pic de vant in zona la mine (Constanta-Tulcea). Chiar imi doream sa fie macar putin, mai ales noptile sa ma refereasca de tantari, si mai mult de 5km pe ora in cele 4 partide de noapte din vara asta, n-am prins
mircea_xy scrie:Multumesc pentru raspunsul rapid. Nu arata rau deloc, o sa fiu cu ochii pe Decathlon. Cumva peretii sun detasabili? Daca da, as putea sa ii inlocuiesc cu unii din plasa, sa treaca aerul?
Au plasa pe 3 pereți !
au renuntat la a mai avea plasa de tantari pe 3 pereti, acum au doar pe un perete
Se monteaza intr-un minut. In iunie ne-a prins o vijelie in delta si a rezistat excelent. Am pus o prelata peste el pt ploaie si nici n-am mai desfacut cortul.
[quote="gabi1"][quote="cipibm"]https://bigfish.ro/produse-crap/camping ... use-rt-mk2#
Sau asta cand va fi pe stoc.
Excelent![/quote]
Excelent, pă dracu'!- ceva la 1000/1500€ ar fi mișto.
Ăsta-i pentru d'ăia de stau în copac și mănâncă furnici. [/quote]
Au plasa pe 3 pereți !
au renuntat la a mai avea plasa de tantari pe 3 pereti, acum au doar pe un perete
Si este foarte rau, si asa este din PVC si se incinge vara ca la nebuni, daca nici aerul nu mai circula...