Vand 3 mulinete shimano ultegra ci4 xtb de 14000 in stare impecabila, fara lovituri, zgarieturi sau orice urma de folosinta. Tinute doar in huse . Nu au avut contact cu solu din nici un motiv. Mulinetele vin in cutia originala fiecare, cu tamburi de rezerva noi care au fost pusi pe mulineta doar cat am tras fir pe ei. Mulinetele sunt incarcate cu 350 metri fiecare de fir ahimano tribal de 0.22 folosit in 2 partide de pescuit, tamburi de rezerva au fir de 0.30 korda subline nou nout. Nu a atins apa. Plus inaintas 6 metri fiecare de la pb.si acela nou nou. Motivul vanzari este ca vreau sa imi cumpar daiwa basiair z45 sa fie pereche pe lansete. Cand am cumparat mulinetele aveam shimano tribal xtb ca lansete. Le trimit in tara cu firma de curierat rapid si verificare colet.pret 2500 lei. Pret de achizitie 3100 lei( firul de pe ele a fost 420 lei) pentru ca subline am avut 2 role si dau si rola ce mai are inca 350 m pe ea cadou.pentru detalli sau mai multe poze 0751582061. Mulinetele se vede pe factura au fost cumparate anul acesta. Garantie valabila.