Fox RX

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Fox RX

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Va salut!
A incercat cineva sa imperecheze un avertizor rx cu statia unui set de 4?
Vreau sa mai iau unul si sa imi functioneze pe canalul 1.
Merge orice culoare, sau trebuie musai canalul 1 adica cel rosu???
catch&release

nicuB

Re: Foz RX

Mesaj de nicuB »

Nu ai cum sa schimbi setarile la avertizori. Daca, de ex, iti cumperi un avertizor setat din fabrica pe canalul 2, nu ai cum sa-l schimbi ca sa functioneze pe alt canal.
Folosesc acesti avertizori de vreo 5-6 sezoane, cumparati din Germania. Cand am deschis pachetul si le-am facut proba am vazut ca din 3 avertizori, doi functionau pe canalul 2. Am scris un mail catre service-ul FOX din UK ca sa ma invete cum sa schimb canalul la unul din avertizori. Mi-au spus ca nu se poate...
A trebuit sa retrimit setul in Germania, iar ei l-au trimis in service-ul Fox din UK, unde mi-au inlocuit un avertizor.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

nicuB scrie:Nu ai cum sa schimbi setarile la avertizori. Daca, de ex, iti cumperi un avertizor setat din fabrica pe canalul 2, nu ai cum sa-l schimbi ca sa functioneze pe alt canal.
Folosesc acesti avertizori de vreo 5-6 sezoane, cumparati din Germania. Cand am deschis pachetul si le-am facut proba am vazut ca din 3 avertizori, doi functionau pe canalul 2. Am scris un mail catre service-ul FOX din UK ca sa ma invete cum sa schimb canalul la unul din avertizori. Mi-au spus ca nu se poate...
A trebuit sa retrimit setul in Germania, iar ei l-au trimis in service-ul Fox din UK, unde mi-au inlocuit un avertizor.
Salut,
Mie mi s-a stricat avertizorul care functioneaza pe canalul 3, service-ul Fox din UK vrea ca averizorul defect sa-i fie returnat numai de magazinul de unde a fost achizitionat. Magazinul, tot din UK, imi cere si factura, pe care eu nu o mai gasesc :o , si tot asa...
Stie cineva de unde pot achizitiona un nou averizor sau se baga cineva sa-l repare pe cel defect ?
Cele bune !
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

nicuB

Mesaj de nicuB »

Si eu tot prin magazin am rezolvat problema.........
Noroc ca am o cunostinta care merge des in Germania, ca altfel trebuia sa platesc si curierul.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Va multumesc!
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”