Primi 3 pesti cei mai mari care ne au ajutat sa adjudecam la finalul concursuui prima pozitie!
21+
18 +
16 +
Plus inca 3 de 15 +...dar aia nu conteaza:)
Multumesc colegilor de echipa!
Magnum...la carlig un test

Moderator: Victoras Petcu
Asa este, o partida de vis cum nu am mai avut de mult . Am fost impreuna cu vechiul meu amic Marian Vecinul de sambata pana duminica pe pontoanele 3 si 4. Pestele a raspuns mult mai bine decat ma asteptam, mai ales ca pescuiam pe P4, un ponton pe care n-am mai fost si despre lumea spunea ca "nu mai e cea fost". Nu i-am numarat dar cred ca au fost peste 20 de bucati din care cei mai mari au avut 21.5, 20.16, 19.8, 18.9 kg. Marinica a "bubuit" si el un 20.400 si inca cativa apropiati ca marime. Ce poti sa-ti doresti mai mult? O balta superba, pe care noi mergem de multi ani si care ne ofera partide din ce in ce mai placute.arsinel scrie:Am niste prieteni de aseara la P3 si P4.
P4= 1×20+, 1×21+, 2×19+, 2×16+, 3×15+..... restul ciortani 9-12kg
P3 =1×20+, 2×15+ .....
Din ce stiu pana acum
ANUL ASTA cred ca media pestilor 20+ prinsi pe Moara este de 5 pe saptamana!!!
Bravo Victoras pentru tot ce ai realizat si mai asteptam o populare cu vreo 30 de bucati 18+!
De anul asta Moara Vlasiei 2 a dat Game Over la restul!
-------cristibz scrie:Asa este, o partida de vis cum nu am mai avut de mult . Am fost impreuna cu vechiul meu amic Marian Vecinul de sambata pana duminica pe pontoanele 3 si 4. Pestele a raspuns mult mai bine decat ma asteptam, mai ales ca pescuiam pe P4, un ponton pe care n-am mai fost si despre lumea spunea ca "nu mai e cea fost". Nu i-am numarat dar cred ca au fost peste 20 de bucati din care cei mai mari au avut 21.5, 20.16, 19.8, 18.9 kg. Marinica a "bubuit" si el un 20.400 si inca cativa apropiati ca marime. Ce poti sa-ti doresti mai mult? O balta superba, pe care noi mergem de multi ani si care ne ofera partide din ce in ce mai placute.arsinel scrie:Am niste prieteni de aseara la P3 si P4.
P4= 1×20+, 1×21+, 2×19+, 2×16+, 3×15+..... restul ciortani 9-12kg
P3 =1×20+, 2×15+ .....
Din ce stiu pana acum
ANUL ASTA cred ca media pestilor 20+ prinsi pe Moara este de 5 pe saptamana!!!
Bravo Victoras pentru tot ce ai realizat si mai asteptam o populare cu vreo 30 de bucati 18+!
De anul asta Moara Vlasiei 2 a dat Game Over la restul!
Felicitari Domnule Petcu, tineti-o tot asa , ca are dreptate Arsinel cu game over-ul.
PS. Nu reusesc sa pun pozele alea in pozitie normala, poate ma ajuta cineva