inca unu'?sa inteleg ca dai la 8 bete?goecrap1 scrie:am comandat 4 bete si imi trebuie inca un rodpod

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
inca unu'?sa inteleg ca dai la 8 bete?goecrap1 scrie:am comandat 4 bete si imi trebuie inca un rodpod
nu inteleg...ce Silan?goecrap1 scrie:apropo, faci reclama la Silan?
am inteles...dar la ce bete comanzi tu nici pe Fox Ranger nu se merita se le pui,dar pe k-karp-u meu unguresc!si la banii tai, m-a astept ca maine -poimane sa-ti cumperi mulinete de pe Jupiter si bete din alta galaxiegoecrap1 scrie:da,eu cu 4 si iubita mea cu 4
daca ar sti sotiile ce avem in huse.................ionut victor scrie:Salut! Chiar arata bine este interesant! Nu-mi aproba sotia mea bugetul din pacate![]()
Spor la vanzare
Eu sigur as dormi la usa!samanoske72 scrie:daca ar sti sotiile ce avem in huse.................ionut victor scrie:Salut! Chiar arata bine este interesant! Nu-mi aproba sotia mea bugetul din pacate![]()
Spor la vanzare
nu am actualizat datele de pe aparatul foto.pozele le-am facut duminica 21 februarie 2010 ora 10:14 in pauza emisiunii Mincinosii.Na,ca ti-am zis-o,domnu' alexandru!ceangau alexandru scrie:...anul trecut ..in 2008.!!!!!..pozele sunt facute in 2008...??????