Moderator: gor965
gor965 scrie: Culmea...din 26 de grile, 2 sunt considerate teoretic-gherle ...una la americani si una la unguri !...e un semn !
In lotul americanilor sunt vreo 3 romani asa ca nici nu-mi vine sa glumesc pe seama bulanului lor de la tregere...dar de unguri...asa-mi pare rau ca n-au tras o grila mai buna ...Rusu Andrei scrie:gor965 scrie: Culmea...din 26 de grile, 2 sunt considerate teoretic-gherle ...una la americani si una la unguri !...e un semn !![]()
sa nu ne bucuram totusi de necazul altora ca ne bate Doamne Doamne !!!
Pe unguri i-a batut D-zeu la tragere pt. ca nu au fost in stare sa-i scrie corect numele lui Claudiu Lukacs.Au scris Lunaca sau ceva de genu....si vorba aia....Lukacs e pe limba lor.Dar....in fine...gor965 scrie:In lotul americanilor sunt vreo 3 romani asa ca nici nu-mi vine sa glumesc pe seama bulanului lor de la tregere...dar de unguri...asa-mi pare rau ca n-au tras o grila mai buna ...Rusu Andrei scrie:gor965 scrie: Culmea...din 26 de grile, 2 sunt considerate teoretic-gherle ...una la americani si una la unguri !...e un semn !![]()
sa nu ne bucuram totusi de necazul altora ca ne bate Doamne Doamne !!!
![]()
![]()
Acuma serios, nici nu cunoastem cat de bune sunt standurile alea, pur si simplu ne raportam la clasificarea grilelor facuta de CIPS. Era asa mai mult un fapt divers...gazdele au tras "bine" de tot!