Moderator: gor965
Pai daca ucrainienii au scris despre Dragan si Mitzanu si apoi au iesit campioni mondiali, incearca si macedonenii ceva la fel !claudiupascu scrie:Un macedonean a reusit sa faca cel mai tare reportaj legat de lotul Romaniei!
Super tare![]()
Nu stiu cine ai vrea sa-ti raspunda dar eu cred ca o cheltuiala de genul asta difera in functie de interesele si pretentiile celui care "angajaza" pe cineva cu sarcina foto/video. Una e sa mergi tu, ca prieten, si sa-i ajuti cu asa ceva, alta e sa vina un profesionist cu "caiet de sarcini". CC Corbu nu e firma de nada si nici brand de magazin asa ca ptr. ei intersul direct al mediatizarii e mai mic decat in cazul altora, care sa zicem ca ar reprezenta o gama de nada, un magazin, eventual un grup important de sponsori (acestia din urma fiind direct interesati de mediatizare). Cand ma refer la mediatizare, ma gandesc ca poti sa faci un intreg film cu participarea lotului respectiv, incepand de la drum, componenta, strategie, echipament, nada, tehnici, pareri, idei, concluzii, rezultate, premiere, etc.mircea62 scrie:Chiar asa de mare era efortul financiar de nu a fost luat nimeni cu lotul pentru foto/filmari?