Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Parca 220 de grame. Da, m-am grabit cand i-am bagat pe Shimano si Daiwa in aceeasi oala cu englezii, japonezii ofera cam toate informatiile relevante, greutatea batului, greutatea maxima recomandata, etc. Pacatuiesc ei la altele, dar nu aici. In schimb te rog sa-mi afli si mie greutatea unei singure lansete englezesti, nu conteaza care, folosind site-urile lor oficialeionut72 scrie:
Serios? De unde ai scos informatia asta? Sau, mai bine zis, de unde iti iei informatiile?
Asa, doar ca exemplu, stii cat cantareste Basia Air Z45 AGS 3,90m, 3,5lbs?
Shimano Tribal XS1 Intensity 50mm 3.90m 3.75lbs cantareste cca 420 de grame vs MTX8, cca 600 de grame.
99,99% din firme sunt serioase, depinde de felul cum inteleg sa-si promoveze produsele. Nu cred ca este vreo firma care vrea sa dea tepe pe banda, pe modelul un client -o teapa, pentru ca nu ar rezista mai mult de 3 luni pe piata. Pe tine te vad genul care considera ca o firma este serioasa daca produce echipamente premium, sau macar medii. Pobabil conduci si un Audi, ca-s firma serioasa, nu?pescarusull scrie:Pai spune-mi tu Dumi o firma serioasa in domeniul asta.
Ca se pare ca urmaresti piata.
Pai vedeti: "sa se vanda singure" oare de unde vine ? de la specificatiile de pe site-uri sau de la aprecierea din piata ?pescarusull scrie:Nu conduc audi. Nu-mi permit.
O firma serioasa e una care face produse de ajung sa se recomande si sa se vanda singure.
Si una si alta.Dan Mitranescu scrie:Pai vedeti: "sa se vanda singure" oare de unde vine ? de la specificatiile de pe site-uri sau de la aprecierea din piata ?pescarusull scrie:Nu conduc audi. Nu-mi permit.
O firma serioasa e una care face produse de ajung sa se recomande si sa se vanda singure.
V-ati scos !pescarusull scrie:Si una si alta.Dan Mitranescu scrie:Pai vedeti: "sa se vanda singure" oare de unde vine ? de la specificatiile de pe site-uri sau de la aprecierea din piata ?pescarusull scrie:Nu conduc audi. Nu-mi permit.