Buna
Pescuiesc crap incepând din acest an şi deoarece aveam deja feedere folosite pe râuri la scobar, mreană etc. le-am adaptat la pescuit la crap. De regulă merg pe bălțile din Ungaria... fiind din Oradea si pt ca tre sa recunosc ca in general sunt bine populate... pestii vizati sunt pana in 3-5 kg cfm regulamentelor de la ei. Căteodata insa simt nevoia lansării la distanță mai mare... peste 80-100-120 m. Am folosit odata o lansetă de crap telescopică a unui coleg si am obs. că se poate atinge distanțe mai mari față de feedere..
Vă rog să îmi recomandați o lansetă de crap de 3.6 sau 3.9 m preferabil din 3 buc din cauza transportului.Ce acțiune şi ce TC ar fi mai potrivite care să permită lansări mai lungi şi mai precise decăt feederele dar care să permită senzația unui drill plăcut în cazul peştilor intre 1.5 si 5 kg. ?
Deasemeni şi o mulinetă potrivită cu Bait runner si ce fire ar fi mai potrivite... am pățit de câteva ori ca să tragă şi la al doilea feeder în timp ce deja pe primul era peştele în drill. Suma între 200-350 lei pt lansetă si 200-300 pt mulinetă. Aştept sfaturile dvs. Vă mulțumesc!
De ce nu te uiti pe marile magazine mai ales ca acum sunt reduceri destul de mari la seturi de 3-4 bucati (lansete, mulinete), poate la 6-8 produse sa obtii alt pret.Eventaul propune niste produse si ai sa obtii comentarii la ele.
Hamradio scrie:Buna
Pescuiesc crap incepând din acest an şi deoarece aveam deja feedere folosite pe râuri la scobar, mreană etc. le-am adaptat la pescuit la crap. De regulă merg pe bălțile din Ungaria... fiind din Oradea si pt ca tre sa recunosc ca in general sunt bine populate... pestii vizati sunt pana in 3-5 kg cfm regulamentelor de la ei. Căteodata insa simt nevoia lansării la distanță mai mare... peste 80-100-120 m. Am folosit odata o lansetă de crap telescopică a unui coleg si am obs. că se poate atinge distanțe mai mari față de feedere..
Vă rog să îmi recomandați o lansetă de crap de 3.6 sau 3.9 m preferabil din 3 buc din cauza transportului.Ce acțiune şi ce TC ar fi mai potrivite care să permită lansări mai lungi şi mai precise decăt feederele dar care să permită senzația unui drill plăcut în cazul peştilor intre 1.5 si 5 kg. ?
Deasemeni şi o mulinetă potrivită cu Bait runner si ce fire ar fi mai potrivite... am pățit de câteva ori ca să tragă şi la al doilea feeder în timp ce deja pe primul era peştele în drill. Suma între 200-350 lei pt lansetă si 200-300 pt mulinetă. Aştept sfaturile dvs. Vă mulțumesc!
E clar, totalfishing are marja cea mai mare la wychwood. Toate recomandarile pe baza de "experienta" sunt de la firma asta. Vrei sac de dormit ia wychwood, vrei lanseta tot wychwood, vrei mulineta tot wychwood, vrei nu stiu ce geanta tot cea de la wychwood e perfecta.
Totalfishing, va rog eu mai oferiti si alte firme, sau pentru wychwood sunteti importatori directi si va convine. Incercati macar sa para ca oferiti informatii si nu ca vindeti. Pe unde te uiti vezi numai firma asta renumita wychwood de nu a auzit nimeni de ea.
nit_matias scrie:E clar, totalfishing are marja cea mai mare la wychwood. Toate recomandarile pe baza de "experienta" sunt de la firma asta. Vrei sac de dormit ia wychwood, vrei lanseta tot wychwood, vrei mulineta tot wychwood, vrei nu stiu ce geanta tot cea de la wychwood e perfecta.
Totalfishing, va rog eu mai oferiti si alte firme, sau pentru wychwood sunteti importatori directi si va convine. Incercati macar sa para ca oferiti informatii si nu ca vindeti. Pe unde te uiti vezi numai firma asta renumita wychwood de nu a auzit nimeni de ea.
Din punctul meu de vedere lansetele recomandate de mine sunt cele mai bune in acesta gama de pret, ma refer la produsele prezente in magazin.
Interpretarea facuta nu este corecta, va asteptam in magazin sa vedeti si sa comparati.
Da? Sunt din 3 tronsoane cum a cerut colegul? Nici macar nu ai citit mesajul lui, ai facut recomandarea direct, asa cum am spus, inainte sa puneti o recomandare, macar cititi si pareti ca vreti sa ajutati nu sa vindeti. Plus ca pare cam aiurea cand de fiecare data se recomanda aceasi firma. Adica din toate optiunile (care nu sunt putine) voi recomandati doar lanseta wychwood, care e un noname gen TF Gear.
nit_matias scrie:Da? Sunt din 3 tronsoane cum a cerut colegul? Nici macar nu ai citit mesajul lui, ai facut recomandarea direct, asa cum am spus, inainte sa puneti o recomandare, macar cititi si pareti ca vreti sa ajutati nu sa vindeti. Plus ca pare cam aiurea cand de fiecare data se recomanda aceasi firma. Adica din toate optiunile (care nu sunt putine) voi recomandati doar lanseta wychwood, care e un noname gen TF Gear.
Am si specificat ca recomand din doua bucati. Inca o data...afirmatii nefondate, va rog sa treceti sa vedeti produsele si apoi asteptam parerea aici pe forum.
Recomandarile mele sunt in cunostita de cauza, nu sunt facute pe presupuneri.
Va asteptam sa va prezentam toata gama, cafeluta este din partea casei.
Amice daca esti feederist, si iti si place cum se fac trestiile alea covrig, parerea mea e ca toate lansetele dedicate pentru crap ti se vor parea coada de cazma. Avand asta in vedere, si faptul ca o sa pescuiesti cu feederele in continuare cand nu ai nevoie de distanta, uita treaba cu placerea drilului cu ciortani de 1kg. Sfatul meu: mtx8 din 3 tronsoane sau fl strategist din 3 tronsoane. Costa sub 200 de lei si iti raman suficienti bani de niste mulinete mai rasarite. Daca o sa-ti placa betele de crap oricum le schimbi cu ceva din 2 tronsoane, garantat, si macar nu mai schimbi mulinetele. Daca nu, sunt arhisuficiente aceste bete pentru ce ai tu nevoie.
Mihai, nu vreau sa par pisalog, dar una e sa recomanzi utilizarea unei lansete cu 2 tronsoane si sa aduci argumente de ce e mai bine, fara a pune un link cu un produs si alta este sa ii spui "eu va recomand lanseta asta de 2 tronsoane". Imi cer scuze pentru modul eliptic de abordare a subiectului, dar voi cei care reprezentati interesele magazinelor ar trebui sa oferiti informatii la subiect si sa explicati de ce faceti acele recomandari.
Iti multumesc de invitatie, dar din pacate nu pot sa-i dau curs.