Buna ziua,
Sunt pescar incepator si doresc sa achizitionez o mulineta. Poate cineva sa ma sfatuiasca cineva ce sa aleg intre cele doua din titlu?
Sau alta varianta cu buget asemanator.
Va multumesc!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
In acest buget va recomand sa asteptati mulinetele MD 14000 ( varianta mai ieftina a mulinetelor MX 14000 ).Mugady scrie:Buna ziua,
Sunt pescar incepator si doresc sa achizitionez o mulineta. Poate cineva sa ma sfatuiasca cineva ce sa aleg intre cele doua din titlu?
Va multumesc!
----------Mugady scrie:Buna ziua,
Va multumesc!
Mulțumesc pt informații, spre MX 14000 mă îndreptam mai multpetre iulian scrie:----------Mugady scrie:Buna ziua,
Va multumesc!
Chiar daca zici ca esti incepator ...pana la urma tot ajungi la un nivel in care vrei cava mai bun(stiu asta ca ai cerere de aderare la noi in club )...
Decat sa cumperi acum ceva si la anul sa schimbi echipamentul , mai bine investesti acum direct ...
Eu cred ca mulinetele noi aduse de Dan Mitranescu MX 14000 la un pret de 450 lei bucata este calitate/ pret ce-a mai buna varianta . ...Cumperi 1-2 bucati pe urma inca 1-2 si-ti faci `bateria de 4![]()
ps. pt aderare o sa fi contactat dupa 15 IanuarieO zi buna .