Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
si dovada?!petcuvicto scrie:Primul crap prins in anul 2010 pe M.V.2,a fost prins de Ionescu Marian, vineri 05 03 2010,care va beneficia asa cum am
promis de doua sedinte gratuite C&R!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------porumb+flotant----montura runner rigcrysty21 scrie:Ce momeala ati folosit?
Multumesc.
Porumb simplu sau cu arome?ionescu marian m scrie:---------------------------------------------------------------------------------------------------------------porumb+flotant----montura runner rigcrysty21 scrie:Ce momeala ati folosit?
Multumesc.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------fara nadire doar cu ce am pus pe naditor si anume benzar+lapte de porumb si am dat cu porumb preparat cu miere+lapte de porumbcrysty21 scrie:Porumb simplu sau cu arome?ionescu marian m scrie:---------------------------------------------------------------------------------------------------------------porumb+flotant----montura runner rigcrysty21 scrie:Ce momeala ati folosit?
Multumesc.
Ati nadit sau la interceptie?
Multumesc.
ionescu marian m scrie:si asta cred ca-i primul![]()
![]()