Lnsete FL Strategist 4Lb

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Lnsete FL Strategist 4Lb

Mesaj de gabi1 »

pescarusull scrie:Am spus ca nu-mi dau seama 100% ce tip de actiune are lanseta, ce tot faci teorie cu mine ?

Eu am folosit aceasta lanseta. Progresiva nu e in niciun caz.
Mă repet- atunci ce acțiune are???
Vezi, asta îi strică pe unii, fac afirmații gratuite pentru că nu știu și, au și coada pe sus- o combinație foarte proastă si taxantă neuronal in interacțiune.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabi1 scrie:
pescarusull scrie:Am spus ca nu-mi dau seama 100% ce tip de actiune are lanseta, ce tot faci teorie cu mine ?

Eu am folosit aceasta lanseta. Progresiva nu e in niciun caz.
Mă repet- atunci ce acțiune are???
Vezi, asta îi strică pe unii, fac afirmații gratuite pentru că nu știu și, au și coada pe sus- o combinație foarte proastă si taxantă neuronal in interacțiune.
Cu 70g este rapida.
Cu 100g este semiparabolica.
Cu 130g este parabolica.
Cu 150g am eu varfuri de schimb. :)

Cateva constatari despre "actiunea lansetei" :

O lanseta "parabolica" este o lanseta slaba calitativ. Producatorul ori a gresit proiectul si nu a expluatat corect cantitatea de material pentru a obtine un bat care sa arunce cat mai bine, ori a avut la dispozitie materiale slab calitative, din care atat poti sa scoti. Ca sa se inteleaga mai bine, din fibra de sticla nu se poate scoate niciodata o lanseta rapida. :wink:

O lanseta "semiparabolica" este o lanseta construita corect, datorita faptului ca distribuie uniform fortele pe toata lungimea blankului, pentru a obtine compromisul perfect intre momentul maxim care poate fi generat de bat si rezistenta la rupere. :wink:

O lanseta "rapida" este una "semiparabolica", dar cu un plus de putere. Pentru cei mai multi acest plus de putere este perceput ca "rapiditate". Totusi mai sunt cativa ( aruncatorii buni ) in mana carora lansetele "rapide" se fac colac.( adica parabolice ) . Pai cum sta treaba !?
O lanseta "rapida" nu o sa fie niciodata de putere mica ( ca atunci o face colac oricine si nu mai are cum sa fie "rapida" ) ... si cel mai important, o lanseta "rapida" nu o sa fie niciodata ieftina. :!: Acest lucru generand si reciproca scrisa in prima idee. :wink:

P.S. Lansete "parabolice" o sa le gasiti la toate preturile. Ferchezuite putin si cu un botez ales, fac un profit frumos. :wink:

razvan121cj

Mesaj de razvan121cj »

Dupa atatea discutii a folosit cineva varianta de 4lb ? Daca da poate ne impartaseste si noua ceva despre cum se comporta. Distanta de aruncare,cu cat se incarca cum e in dril.
Cei de Claumar spun ca au cantarit-o ei si sigur are 345 g.

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Readuc in actualitate subiectul, pentru că sunt interesat de modelul de 4 lbs pentru la seta de marker

Daca a folosit cineva, rog sa posteze impresii

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”