Vladut Mateianu scrie:Anul trecut romanii au furat peste, Raduta a aflat si a hotarat sa nu ii mai lase pe toti sa pescuiasca pe Sarulesti.....
De aceea suferim toti....sau poate o fi renuntat intre timp la decizie ?

Sper sa nu fie asa si sa nu suferim cu totii din cauza unor golani...!!!
Am aflat despre aceasta hotararea a d-lui Raduta...insa am crezut ca aceasta consta in eliminarea ofertei existente anul trecut - 120ron/12h pe zona limitata...spre Gurbanesti - Atunci, am inteles, ca au fost capturati cativa crapi care au luat calea portbagajului - motiv mai mult decat intemeiat sa elimine oferta...
In ceea ce priveste oferta pe 2010 - 300E/sapt. ...imi pare cam radicala si absolut discriminatorie hotararea de a nu permite romanilor, in general, sa beneficieze de ea...
Si spun "radicala" in ideea ca nu se poate merge pe prezumtia ca cei care vin sa plateasca 300E, sunt de acord sa lase masinile la hotel, sunt de acord sa se supuna controlului la plecarea de pe lac si sunt de acord sa semneze de luare la cunostinta si de acceptare a regulamentului de pescuit....vin cu scopul de a savarsi o infractiune (furt) sau alte fapte contra intereselor patrimoniale ale d-lui Raduta...!!!
Evident, nu se exlud exceptiile...!!!
Am sa incerc sa iau legtura telefonic cu administratorul lacului...d-l Paco si vom vedea cum stau lucrurile...
Numai bine!