Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Recomand. Se pupa perfect cu pavilionul de la Decathlon.......cortul Pelzer.Mihai.Popescu scrie:Jrc tx 2G are un singur defect, inaltimea de 1.40m care de fapt este de 1.36 mai exact, plus ca este cam lung impachetat, 1.40m daca nu ma insel.L-am avut si eu in vedere cand cautam cort,.
Iti recomand Pelzer Portal Dome, se incadreaza in bugetul tau(il gasesti in romania la 1300 lei), este inalt(1.75m), se monteaza usor si la transport ocupa 1.05m(intra pe bancheta din spate a masinii), dimensiuni foarte generoase(intra 2 paturi + toata bagajeria a 2 pescari).
Mihai, nu vreau sa intru in polemica cu tine si nici sa il bagam in ceata pe prietenul nostru, dar fii atent la specificatii:Mihai.Popescu scrie:Jrc tx 2G are un singur defect, inaltimea de 1.40m care de fapt este de 1.36 mai exact, plus ca este cam lung impachetat, 1.40m daca nu ma insel.L-am avut si eu in vedere cand cautam cort,.
Iti recomand Pelzer Portal Dome, se incadreaza in bugetul tau(il gasesti in romania la 1300 lei), este inalt(1.75m), se monteaza usor si la transport ocupa 1.05m(intra pe bancheta din spate a masinii), dimensiuni foarte generoase(intra 2 paturi + toata bagajeria a 2 pescari).
carp_fisher scrie:Mihai, nu vreau sa intru in polemica cu tine si nici sa il bagam in ceata pe prietenul nostru, dar fii atent la specificatii:Mihai.Popescu scrie:Jrc tx 2G are un singur defect, inaltimea de 1.40m care de fapt este de 1.36 mai exact, plus ca este cam lung impachetat, 1.40m daca nu ma insel.L-am avut si eu in vedere cand cautam cort,.
Dimensions: W 300 x D 306 x H 160!!!
Asadar, la dimensiunile sale, intra lejer doua paturi si destula bagajerie pentru ca, si eu, de multe ori am fost in situatia in care am mers cu un prieten la pescuit.
La 1.71 cat am eu inaltime nu am avut nicio problema referitoare la statul in picioare pentru ca, hai sa fim seriosi, in cort omul nu sta in picioare ci va folosi probabil un scaun, un pat sau chiar o saltea, in functie de posibilitatile fiecaruia.
Pe de alta parte, ar trebui sa nu uitam ca un cort de 2m inaltime si de dimensiunea acestuia s-ar incalzi mult mai greu.
Acestea sunt argumentele mele plus ca, nici in cele mai frumoase vise, nu cred ca un Pelzer poate bate TX-UL la calitatea materialelor1
Am zis!!!