Moderator: Dan Mitranescu
Până la Dan faci 30min. Curierul te ţine "agăţat" 9-10h.Cristian Dumitrescu scrie:Dane, ce parere ai de cobra cu transport curier? imi comand online, sau vin eu dupa ea?
Spune bine Gabi. Mai bine vii la magazin, daca tot ai posibilitatea asta. Ma scutesti pe mine de un colet , iar pe tine de 15 lei.Cristian Dumitrescu scrie:Dane, ce parere ai de cobra cu transport curier? imi comand online, sau vin eu dupa ea?
Este mai greu cu cobrele de 30. Nu este cerere mare si in fabrica nu se apaca de lucru sub 1000 de bucati.osc1or scrie:O cobra de 30? este in plan?
Nu stiu exact cat aveau cele de anul trecut, dar nu am observat diferente intre ele. Tot lungi sunt si acestea ( cele de 24 ).micleaalin scrie:Cobrele noi sunt mai scurte decat cele de anul trecut?! Cele "de distanta" parca aveau 112cm .
Imi pare rau, nici eu nu am stiut ca vin acestea noi. ( alt furnizor )alinakes scrie:Am cumparat eu acum 2 saptamani una 24mm la 230 ron (daca stiam ca vin astea noi mai ieftine mai asteptam, mai ales ca inteleg ca astea au EVA pe maner) si pot sa iti spun ca nu intra in husa de 24. Am probat la magazin si nu intra. Am mai probat odata acasa tot cu husa de la DanM in care am una scurta de 20mm tot de la DanM si sigur nu intra !