Multumim tuturor celor care ne au ajutat si au facut propuneri pentru gasirea unui nume pentru noua gama.Avem nevoie de un mic ragaz pentru centralizarea tuturor variantelor atat de aici cat si cele sosite pe Facebook.
Vom revenii in scurt timp.
Multumim inca odata!
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake ViceCampion National 2014
Asa cum am promis a sosit momentul sa anuntam numele ales pentru noua gama si fericitul castigator al pachetului de 10 kg de boilies.
Am avut ceva de munca cu centralizarea variantelor si pe aceasta cale tinem sa va multumim pentru implicarea masiva in aceasta campanie ,,Boteaza si poti castiga cu 4Carp!’’
Nu a fost o sarcina chiar usora sa alegem un singur nume din atatea variante interesante,dar am decis ca numele de botez al noii game sa fie STORM!
Fericitul castigator al carui nume a fost ales este Bogdan Pall(Facebook)si va fi asteptat la targul Fishing&Hunting Expo in standul 4CARP pentru a intra in posesia premiului.
Multumim inca odata tuturor pentru participare!
Fişiere ataşate
Picture1.png (21.24 KiB) Vizualizat de 2199 ori
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake ViceCampion National 2014
Nu inteleg.. cica se aleg trei nume...bla bla bla din care se alege live "nasul" bla bla.
"Luni-Marti centralizam toate variantele si alegem minim 3 variante si-o sa facem extragerea cu numele gamei (din cele minim 3 variante alese de noi) ... live .. o sa anuntam detaliile ."
Cele trei nume alese nu au fost anuntate, detalii ...oha... "live" idem.
Daca si ingredientele sunt ca detaliile... no comment.
Concluzia e clara: BLAT
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"