MTX 14 BLACK EDITION - NEW 2018

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Mesaje: 6808
Membru din: Sâm Dec 15, 2007 17:48
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

MTX 14 BLACK EDITION - NEW 2018

Mesaj de Dan Mitranescu »

...
Fişiere ataşate
TEST-03 crap.jpg
TEST-03 crap.jpg (321.59 KiB) Vizualizat de 2567 ori

Dan Mitranescu
Veteran
Mesaje: 6808
Membru din: Sâm Dec 15, 2007 17:48
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: MTX 14 BLACK EDITION - NEW 2018

Mesaj de Dan Mitranescu »

Pentru aniversarea celor 10 ani pe piata din Romania, lansetele MTX 14 vin cu o noua imagine de ansamblu, cu inele de ultima generatie si cu finisaje fara cusur , toate sub ideea de "black edition".
Lanseta isi pastreaza blank-ul atat de apreciat pentru discrepanta intre greutatea redusa si puterea accentuata, iar seria de inele SLIM K ridica MTX-urile la un alt nivel.
Inelele tip SLIM K prezinta o serie de avantaje:
- forma inelelor tip K SLIM diminueaza formarea buclelor in lansare si asigura o mai buna desfasurare a firului.
- inelele tip K SLIM au ceramica foarte subtire , acest lucru asigurand o greutate redusa si o buna revenire a lansetei la aruncare.
- inelele tip K SLIM, prin constructia partii metalice, ce acopera in mare parte inelul, asigura o foarte buna protejare a pastilei ceramice la lovituri.
- nu in ultimul rand, forma inelelor tip K SLIM da un cu totul aspect lansetelor, constructia partilor metalice fiind mai putin vizibila ca in cazul inelelor clasice, ansamblul iesind in evidenta prin suplete.
Mandrina Fuji inchide seria calitatilor pe o laneta placuta in utilizare, ce acopera toate cerintele unui pescuit complet la crap.

Din acest an, lansetele MTX 14 prezinta o garantie comerciala aparte, cu rolul de a asigura increderea celor care doresc o lanseta pentru distanta in gama de pret pana in 700 lei, prin care pot restitui produsul daca ulterior gasesc o varianta mai buna de lanseta ce prezinta caracteristici mai bune specifice scopului propus. Inclusiv pentru componente ( inele si mandrina ) se ofera aceeasi garantie:

GARANTIE COMERCIALA LANSETA MTX 14 - 3,90m
Garantia comerciala oferita de danmitranescu.ro pentru lanseta MTX 14 cu lungimea de 3,90m este de UN AN. Aceasta garantie consta in dreptul clientilor de a restitui produsul pe parcursul perioadei specificate si de a primi integral costul acestuia.
Garantia comerciala se acorda in situatia in care clientul gaseste pe piata un produs similar* cu o valoare de pana la 700 lei* ce prezinta:

1. avantaje legate de parametrii specifici aruncarilor la mare distanta (parametrii aferenti carbonului cu puritate ridicata, cu adaosuri reduse de fibra de sticla ) :
- la aceeasi greutate a blank-ului sau mai mica, lanseta gasita are o putere mai mare. ( teste )
- la aceeasi greutate a blank-ului sau mai mica, lanseta gasita are o actiune mai rapida. ( teste )
- la aceeasi greutate a blank-ului sau mai mica, lanseta gasita este mai rezistenta la rupere. ( teste similare aruncarii )
- la aceeasi greutate a blank-ului sau mai mica, lanseta are o revenire mai buna ( stabilizarea lansetei dupa aruncare )

2. piese componente corespondente cu calitati superioare:
- mandrina ( recunoscuta mai buna sau cu pret de catalog mai mare )
- inele ( mai rezistente ca materiale, mai usoare, cu ceramica mai subtire, sau cu proiectarea superioara a formei )
- spigot ( mai sigur la demufare – teste )

Garantia de conformitate este valabila in baza documentului de la achizitie.

*Prin “produs similar” se intelege orice lanseta de crap din afara gamei MTX ,cu aceeasi lungime si cu aceeasi greutate ( sau mai mica) a blank-ului, iar pretul de maximum 700 lei pentru un astfel de produs trebuie sa fie cel cu amanuntul, sa se regaseasca in magazinele online de pe teritoriul Romaniei si sa nu fie obiectul unei promotii.

https://danmitranescu.ro/lansete-crap/4 ... -2018.html

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”