Draga domnule draga...nu se poate descurca singur?carpmaster scrie:fara amenintari catre dl partener ca ne suparam![]()
Am spus si presupus ca este un gentilom insa...in fine daca doreste si maria dumneavoastra sa fie in hora,hai sa-i dam drumul

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Draga domnule draga...nu se poate descurca singur?carpmaster scrie:fara amenintari catre dl partener ca ne suparam![]()
carpmaster scrie:asa , domnule ...asta a fost exact ce ma asteptam eu de la un om cu caracter ca tinesalutari
Numai pentru cunoscatori:shimanobig scrie:Draga domnule draga...nu se poate descurca singur?carpmaster scrie:fara amenintari catre dl partener ca ne suparam![]()
Am spus si presupus ca este un gentilom insa...in fine daca doreste si maria dumneavoastra sa fie in hora,hai sa-i dam drumul![]()
![]()
![]()
![]()
Deci pana la urma mai vand mulineta asta din parti cu asa tovarasi.Razvan Ulmeanu scrie:Cine s-a umezit bine cand l-a strans? Garcea?
Razvan Ulmeanu scrie:Numai pentru cunoscatori:shimanobig scrie:Draga domnule draga...nu se poate descurca singur?carpmaster scrie:fara amenintari catre dl partener ca ne suparam![]()
Am spus si presupus ca este un gentilom insa...in fine daca doreste si maria dumneavoastra sa fie in hora,hai sa-i dam drumul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cati sunteti?
Hai ca ti-ai revenit shimanomica.![]()
Pana la urma cum ai legat firul de tambur? Cu nodul albright?![]()
Incredibil, sa ma invatati si pe mine!