Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cine esti tu?Lucian SV scrie:Eu zic să nu-l mai băgăm în seamă. De vorbe suntem sătui. Când o să văd ceva fapte mai stăm de vorbă.
Bine ca noi stim cine esti tu. O jignire profunda la adresa tarii noastre, si asa greu incercata de alte jigniri care ne conduc fara sa vrem intr-o directie pe care noi nu o vrem si spre un rezultat pe care sigur nu-l vrea nimeni.Stefan Popescu scrie:Cine esti tu?Lucian SV scrie:Eu zic să nu-l mai băgăm în seamă. De vorbe suntem sătui. Când o să văd ceva fapte mai stăm de vorbă.
Sa spunem ca este adevarat. Totusi, vorbim de Campionatul din 2015. In 2016 si 2017 cine a castigat?Stefan Popescu scrie: Fie ca-ti place sau nu, aceia sunt singurii Campioni nationali.
Nu stiu daca o sa fi tu multumit!Lucian SV scrie:Unul care preferă să meargă la o „miuță”. Mulțumit?
Andrei91 scrie:Viziunea acestui om Popescu este peste perceptia mea.Habar nu am de ce unii dintre voi au dat curs acestui topic.
Ai grijă de tine, de la Alba la Deva drumu' i scurt.Stefan Popescu scrie:De la tine nu ma astept la chestiuni inteligente, dar cred ca sunt destui pescari sportivi mult mai inteligenti decat tine.
Presedinte FRPS
Stefan Popescu