eugen dragnea scrie:istratealexandru scrie:
Buna ziua domnule "critic" , observ ca depasesti limita bunului simt si jignesti la general ! Ar fii cazul sa te abti ! Nu poti jigni , doar ca sa faci trafic online . Tu participi la acest CN ? De fiecare data ai cautat sa creezi dezechilibru , incearca sa mergi mai mult la pescuit , o sa te relaxezi mai mult !!!
Domnule Istrate Alexandru,daca sunteti o fire mai sensibila este posibil sa va depasesc limita bunului dumneavoastra simt,ghinion !!! Sa stiti ca nu trebuie sa va simtiti jignit ca nu aveti 12 clase incheiate,se mai intampla,totodata nu este ceva generalizat ca sa pot jigni la general,sunt doar cazuri particulare.
De felul meu nu pot sa ma abtin,iar ghinion,sau poate doriti sa-mi bagati "pumnul in gura" sa mai stopati din trafic ?!?
Din perspectiva dumneavoastra trebuie neaparat sa particip la un anumit fenomen ca sa-mi pot spune parerea sau este indeajuns sa ma intereseze subiectul?
Eu zic ca este mai buna o stare de continua corectare a echilibrului decat un echilibru fragil si bolnav !!!
Ai dreptate cu privire la mersul la pescuit,niciodata nu este indeajuns...
Cel putin ai bunul simt de a vorbi la persoana a-3-a

! Nu am facut referire la mine , si nici la altcineva , doar ti-am spus ca depasesti limitele ! Nu am dat nici un nume. Referitor la CN , lasa-te de comentari rautacioase , nu ai haz .
Se pare ca esti mai violent decat mine(se poate vedea din comentariile agresive pe care le postezi ) , daca tot vorbesti de pumni !
Mergi pe balta , fa-ti un bine. Carcotas ai fost destul , sau nu te-ai saturat de palavragit anapota ?