Fir monturi - Ace Riga Mortis

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

butuc_alexandru
Puncte: 0

Fir monturi - Ace Riga Mortis

Mesaj de butuc_alexandru »

De vanzare 4 role de fir pt monfilament monturi ACE - RIGA MORTIS
Rolele de fir sunt sigilate si sunt de urmatoarele marimi:
1 rola 15 lb,
1 rola 20 lb
2 role 25 lb.

Pretul este de 25 lei per rola.
Fişiere ataşate
thumbnail.jpg
thumbnail.jpg (143.41 KiB) Vizualizat de 536 ori
thumbnail (1).jpg
thumbnail (1).jpg (220.3 KiB) Vizualizat de 536 ori
thumbnail (2).jpg
thumbnail (2).jpg (259.7 KiB) Vizualizat de 536 ori

Bogdan Zaharia
Moderator

Re: Fir monturi - Ace Riga Mortis

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Ofer 10 ron pe o rola
ImagineImagine
BÂZ

butuc_alexandru

Multumesc frumos pentru oferta dar nu pot accepta

Bogdan Zaharia
Moderator

De ce???
ImagineImagine
BÂZ

butuc_alexandru

Diferenta mult prea mare dintre cerere si oferta

Bogdan Zaharia
Moderator

1.99 -10 la suta pe totalfishingtackle plus ca daca iei mai mult de 500 de lire ai transportul gratuit...
Ma gandesc ca daca ti ai facut o comanda greșită, cum s a mai intamplat sau ai dublat comanda, cum se mai întâmplă, vrei sa scapi de ele ca nu ai ce face cu atatea fire si pui si tu un pret omenesc, da na aia e
Ps : nu am nevoie de fire
Te rog sa ma contrazici
Fişiere ataşate
Screenshot_20180310-221208_Samsung Internet-600x1233.jpg
Screenshot_20180310-221208_Samsung Internet-600x1233.jpg (83.01 KiB) Vizualizat de 511 ori
ImagineImagine
BÂZ

butuc_alexandru

Buna teorie si chiar frumoasa, însă este greșita... prin urmare te contrazic.

Firele au fost achiziționate in vara anului 2017 ( August daca nu mă înșel ) si daca mai dorești iți mai pot oferii încă 3 role fiecare având 3 sau 4 m in ele. Acelea ti le vand la 10 lei/rola cu drag.

Motivul vânzării este ca îmi place mai mult Korda IQ2 si ca idee au fost testate si in partide de placere si la concursul Carp Finder din Noiembrie de pe HP. Știu de promoțiile avute acum de Total Fishing Tackle fiind un magazin bunicel de cumpărături ( daca ai si comenzi de peste 500 de lire) cum bine ai spus ( insa vezi ca mai si gresesc comenzile ).

In conditiile in care oricum nu ai nevoie de fire nu pot decat sa-ti multumesc pt discutie :D :D :D
Daca mai discutam si maine pe tema provenientei lor clar nu mai am nevoie "actualizare"

P.S. Daca o sa faci cumva o comanda pe la acest magazin te rog sa ma treci si pe mine pe lista cu o rola de fir de Sufix - Stiff Silt Black de 15lb la pretul acela este super si este un fir ideal pentru sezonul rece
https://www.total-fishing-tackle.com/sa ... b-hooklink

Bogdan Zaharia
Moderator

Tot de dragul discuției, de unde le ai achiziționat?
Majoritatea produselor vândute de tine in ultimul an sunt produse noi, cumpărate din Anglia cu un pret mai mic si vândute aici cu pret mai mare...
ImagineImagine
BÂZ

stoicaradu

Mesaj de stoicaradu »

Bogdan Zaharia scrie:Tot de dragul discuției, de unde le ai achiziționat?
Majoritatea produselor vândute de tine in ultimul an sunt produse noi, cumpărate din Anglia cu un pret mai mic si vândute aici cu pret mai mare...
tin sa dau dreptate pt afirmatia facuta se pot vedea in topicuri mai vechi ca vanzatorul recunoaste sursa dar nu vinde sub pretul dupa site-ul respectiv ceea ce inseamna comert dar tinand cont de preturile de la noi si ca produsele vandute de el sunt sub preturile de la noi nu il consider comert atata timp cat persoana nu are 20 de topicuri deschise pt a face comert cu amanuntu! daca toti am putea lua de 500 de euro produse la promotie pe care le doresti dupa orice site de afara si mai ai 50 euro pana la suma e normal sa iei produse prin care le poti valorifica repede la preturi juste consider ca este un favor facit celor care nu pot da 500 euro ca sa cumpere unele din produsele vandute de el! nu tin cu nimeni doar vreau sa se vada ambele puncte de vedere!

butuc_alexandru

pt Bogdan... da majoritate produselor sunt cumparate de mine sunt din afara Romanie ( din Anglia cam 50% Franta cam 30 % ) restul de pe acest forum. Iar cand vorbesti despre majoritate produselor vandute de mine in ultimul an ai putea mentiona si faptul ca am vandut cam 6 sau 7 produse noi iar toate acelea au fost la pretul lor de achizitie mult t sub pretul din Romania.
In fapt de multe ori ne-am strans colegi de aici de pe forum pentru a face comenzi iar singurele produse noi vandute au fost cele care datorita unor complicatii au ramas neridicate iar pretul lor de vanzare a fost mult sub ceea ce gasesti in Romania.

pt Radu... multumesc pentru constatare insa nu am nicio problema cu opinia moderatorului si chiar cu teoriile sale. Daca vroiam sa fac comert aveam 50 de topicuri deschise cu produse de 3000 de euro unde puteam sa castig alti 2000 de euro. Daca cineva face comert cu o rola de 20 de lei .....
Daca vroiam a fiu rautcios puteam sa raspund mai "agresiv" la o oaferta de 10 lei pe rola asa cum se intampla de multe ori pe acest forum.

si ca sa nu se stice topicul de tot la achizitia setului de 4 role pretul este negociabil

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”