Balta MAIA

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Horica
Puncte: 0

Balta MAIA

Mesaj de Horica »

Mai 2009 – Balta Maia a fost populata cu 4 tone crap( intre 1-3 kg )

http://www.youtube.com/watch?v=oB2gBdPo8AM&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=-HNEuSYxang

Din luna Octombrie 2009 pescuitul se interzice in vederea repopularii in Noiembrie 2009 in alte 2 transe cu 4 tone de crap si 5 tone de caras bagate la sfarsitul lunii Noiembrie 2009 si inca 4 tone de crap( intre1 – 3 kg) care vor fi bagate in intervalul 10.03-14.03.2010 .....imediat dupa aceasta populare din luna Martie vom pune si filmuletele care atesta aceasta populare.
Pescuitul va fi deschis pe data de 15 Martie 2010. Taxa de pescuit va fi 50 ron 12 h, pescuitul se va practica numai ziua, noaptea este interzis. Se pot retine 5 kg de peste. Se poate pescui cu maxim 4 lansete 2 persoane cu drepturi depline.
Accesul pe balta ( la locurile de pescuit )se va face dupa ce masinile au fost lasate foarte aproape de locurile de pescuit intr-un loc special amenajat pentru acest lucru.

TRASEU : Bucuresti-Balotesti-Caldarusani-Fierbinti-Maia mai excat la 5 Km de Fierbinti.
Intre Fierbinti si Maia sunt 5 km. intri in Maia pe stanga e un centru de butelii urmatoare strada este inchisa cu porti albe de metal si se intra pe urmatoarea la stanga si la 300m e balta

Informatii suplimentare D-nul Mircea la tel.: 0722 440 223.

Horica

Re: Balta MAIA

Mesaj de Horica »

"Salutam cu respect pe toti pescarii care viziteaza acest site si-i anuntam asupra unei mici modificari cu privire la regulamentul de pescuit pe balta MAIA.....Datorita unor mici neintelegeri..va anuntam ca pescuitul pe balta Maia este permis doar cu 4( patru ) lansete de persoana pe zi( 12 h) , IAR IN CONTUL ACESTEI TAXE DE 50 RON...POATE PESCUI O SINGURA PERSOANA CU ACESTE 4 LANSETE ...avand dreptul sa retina cantitatea de 5 kg peste."
... Va multumim pentru intelegere!
Mai 2009 – Balta Maia a fost populata cu 4 tone crap( intre 1-3 kg )...vezi filmulete

http://www.youtube.com/watch?v=oB2gBdPo8AM&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=-HNEuSYxang

Din luna Octombrie 2009 pescuitul se interzice in vederea repopularii in Noiembrie 2009 in alte 2 transe cu 4 tone de crap si 5 tone de caras bagate la sfarsitul lunii Noiembrie 2009 si inca 4 tone de crap( intre1 – 3 kg) care vor fi bagate in intervalul 10.03-14.03.2010 .....imediat dupa aceasta populare din luna Martie vom pune si filmuletele care atesta aceasta populare.
Pescuitul va fi deschis pe data de 15 Martie 2010. Taxa de pescuit va fi 50 ron 12 h, pescuitul se va practica numai ziua, noaptea este interzis. Se pot retine 5 kg de peste.
Accesul pe balta ( la locurile de pescuit )se va face dupa ce masinile au fost lasate foarte aproape de locurile de pescuit intr-un loc special amenajat pentru acest lucru.

TRASEU : Bucuresti-Balotesti-Caldarusani-Fierbinti-Maia mai excat la 5 Km de Fierbinti.
Intre Fierbinti si Maia sunt 5 km. intri in Maia pe stanga e un centru de butelii urmatoare strada este inchisa cu porti albe de metal si se intra pe urmatoarea la stanga si la 300m e balta

Informatii suplimentare D-nul Mircea la tel.: 0722 440 223.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Am fost Duminica pe balta Maia ....am fost si anul trecut,placut impresionat, frumoasa balta numai ca domnul acela cu Loganul visiniu sau ce culoare era ,nu are ce cauta acolo.Extraordinar de neospitalier si foarte nesuferit.Este doar o parere personala insa asta nu ma va impiedica sa mai merg acolo de cate ori voi mai avea ocazia.
Rezultate:6 ciortani intre 1,5 si 2,5 kg si 7 ciortani scapati pana sa schimb monturile si sa se obisnuiasca partenerul meu cu BR-ul :lol: :lol: :lol:
Precizez ca 3 ciortani au fost prinsi la varga.O minunatie de dril plus ca sunt foarte vanosi.
Voi reveni cat de curand.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

janes romanes

Mesaj de janes romanes »

nu pot decat sa am bucur cand mai apare cate o balta pt noi pescarii bolnavi de crap!!!! :D :D :D felicitari adminilor baltii

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

janes romanes scrie:nu pot decat sa am bucur cand mai apare cate o balta pt noi pescarii bolnavi de crap!!!! :D :D :D felicitari adminilor baltii
De precizat ca Maia este o foarte buna balta de varga iar daca stapanesti catusi de putin arta stationarului poti avea niste driluri minunate.
Ptr domnul Mircea nota 10 cu felicitari (patronul) insa pentru organul de supracontrol cel cu Loganul visiniu din partea mea sa nu il mai vad.Un acru spre amar de om.Parere personala :!:

xdocx

Mesaj de xdocx »

dati ceva detalii despre cum se ajunge, niste coordonate GPS, o harta
Daniel Spoiala

Horica

Mesaj de Horica »

Va salut,

..acesta este traseul pana la balta.

Intre Fierbinti si Maia sunt 5 km. intri in Maia pe stanga e intrarea in fosta Ferma( se poate intra si prin ferma)...apoi drumul duce in parcarea unde se lasa masinile, langa o casa mare verde la 50m de parcare in fata casei verzi e balta.

Informatii suplimentare D-nul Mircea la tel.: 0722 440 223.[/quote]

xdocx

Mesaj de xdocx »

daca shimanobig o recomanda, o sa o incerc si eu.
de asta am intrebat.
mersi de info
Daniel Spoiala

xdocx

Mesaj de xdocx »

shimanobig ceva poze cu capurile se poate?
7 ciortani scapati
poate ar trebui sa schimbi acele
Daniel Spoiala

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

xdocx scrie:shimanobig ceva poze cu capurile se poate?
7 ciortani scapati
poate ar trebui sa schimbi acele
Din pacate nu domnule insa iti poate confirma paznicul cand ajungi pe balta(ma refer la poze) iar despre monturi am precizat ca le-am schimbat.
Sper sa ai parte macar pe jumatate de partida minunata pe care am avuto eu ....domnule XdocX :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”