Echipament incepator

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
AdiV

Echipament incepator

Mesaj de AdiV »

Salutare, pana anul trecut nu am avut nici un fel de echipament deoarece ma duceam cu un prieten de la bloc care avea el tot ce trebuia, dar acum el a plecat in strainatate si nu vreau sa ma las de acest sport :D . As dori si eu sa stiu cam ce echipament imi trebuie pentru inceput sa ma duc si eu la o balta cu 2 lansete. Nu as vrea sa ma duc direct in magazin sa intreb deoarece imi este frica ca o sa imi zica ca imi trebuie prea multe chestii de care nu am nevoie ca sa faca vanzare si sa profite de mine. Mentionez ca as avea un buget de 500-600 de ron pentru inceput. Daca ma poate ajuta cineva cu o lista scurta as fi foarte recunoscator. Multumesc.

Eduard Mosneanu
Puncte: 0

Re: Echipament incepator

Mesaj de Eduard Mosneanu »

Iti recomand ceva de feeder.
Lanseta+Mulineta, 2 picheti, un scaun pliabil, o galeata cu sita, o geanta pentru nada/monturi etc, cateva method feedere sau momitoare, niste plicuri cu carlige cu ochet, mici, stoppere, 1 rola de textil subtire pentru strune, si fir pentru mulineta ( 0.2 - 0.25 - ceva fast sinking ).
Minciog si o saltea mica de primire.
Asta e basic si te incadrezi in buget, daca o sa cauti cu atentie :)
Gone fishing....

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

La ce-i trebuie saltea mica de primire??? Pe baltile unde se cere se poate inchiria, cu aia mica oricum nu te mai primeste aproape nimeni.

AdiV

Mesaj de AdiV »

Am inteles. Multumesc foarte mult.

Eduard Mosneanu
Puncte: 0

Mesaj de Eduard Mosneanu »

DumiD scrie:La ce-i trebuie saltea mica de primire??? Pe baltile unde se cere se poate inchiria, cu aia mica oricum nu te mai primeste aproape nimeni.
Ma rog, nu craddle sa o care dupa el. Eu am una de 60 x 120 si nu mi a zis nimeni nimic nici pe Greaca, nici pe Floarea si nici in alte parti :)
Gone fishing....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”