Stefan Popescu scrie:... Evident că nu au găsit nimic...
Evident ca nu au gasit nimic sau vreo problema.... , momentan au plecat la balaceanca sa te gaseasca pe tine ..
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Stefan Popescu scrie:... Evident că nu au găsit nimic...
A luat-o razna mustaciosul, se crede Dragnea. Rade-ti bre mustata, poate scapiStefan Popescu scrie:M-au sunat și le-am dat numele președintelui
Stefan Popescu scrie:Am noutăți. Azi m-am pișat pe mine, ca de obicei
de aia mirosi asa.....Lucian SV scrie:Stefan Popescu scrie:Am noutăți. Azi m-am pișat pe mine, ca de obicei
Ai fost molestat in copilarie, de vreun unchi? Sau mai multi?Stefan Popescu scrie: Dar asta este doar inceputul. O să vedeți ce pățiți dacă veți participa la această înșelătorie. Să nu spuneți că nu ați știut.
Ce-o sa patim bai bosorogule? Ne iei nevestele? Ti-ai ras mustata si te crezi si Tariceanu acuma?Stefan Popescu scrie:O să vedeți ce pățiți dacă veți participa la această înșelătorie. Să nu spuneți că nu ați știut.
De ani de zile stim cat c a ca t mananci pe-aici si prin alte parti si nimeni n-a patit nimic. Chiar nu intelegi ca nimeni nu te mai baga in seama?Stefan Popescu scrie:[...]
O să vedeți ce pățiți dacă veți participa la această înșelătorie. Să nu spuneți că nu ați știut.
Stefan Popescu scrie: ... federația a cerut instanței să oblige agvpsr să-și modifice statutul in sensul eliminării pescuitului sportiv din activitățile sale...
...Dar asta este doar inceputul. O să vedeți ce pățiți dacă veți participa la această înșelătorie. Să nu spuneți că nu ați știut.