Stimati participanti la petrecerea de la Tancabesti
Chiar daca nu am vorbit cu Vlad si cu Ovidiu,dar cred ca nu e o problema,va propun un concurs de longcasting ,sambata 03.12.2005 pe lacul Tancabesti,concurs ce se va desfasura in 2 etape:
-prima :cate 2 aruncari de caciula inainte de a incepe petrecerea;
-a doua : dupa consumarea a minimum 200 ml.alcool de 40 grd(palinca,wisky,etc.) inca 2 aruncari;
Castiga cine a avut media celor mai bune 2 aruncari din cele 2 etape.
Punem cate 1 milion de caciula si cine castiga ia toti banii...
Scula o aduc eu: Nash Extreme Pursuit 13'-actiune 3-5 lbs. cu mulineta Shimano BBRLC.
Astept pareri si eventual inscrieri...In plus premiu bonus: una sticla whisky vechime 16 ani de la firma Acqua Service...
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania
Cornele , avem treaba multa cu betele alea sezonul urmator asa ca nu le baga la bataie (vezi ce-a patit Maestru cand a dat spodul pe mana particularilor)
Sa ne concentram fortele spre a culege lauri anul ce vine!
Nu se mai baga nimeni , Cornele . Mai bine , ca la ora 17.00 nu vedeam noi frate sa mai aruncam cu lanseta ! Eu maine ma duc la sosoi de dimineata si nu stiu cind ajung la voi . Poate ma ia si pe mine cineva cu masina ???
Cum dracu tot astia din APCR va bagati ?! Sa facem APCR versus restul lumii , dam un coeficient de 0,95 la aruncarile noastre si provocam lumea la concurs . Echipa poate fi asa - Vladut , Tataie , Cornel Acqua , Adi Burada si cu voia dvs - subsemnatul ! Se baga cineva ???