withy pool

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici, ce monturi folosim?

Moderatori: odoctee, Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia

Scrie răspuns
Avatar utilizator
DumiD
Pescar de competitie
Mesaje: 1548
Membru din: Joi Oct 21, 2010 1:52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

withy pool

Mesaj de DumiD » Dum Mar 25, 2018 5:17

Spunea cineva (cu magazin)ca sunt 6 lei conectoarele....armapoint lsc(pentru ca astea imi plac), conectoare nr 2-7. stopere nr 7-11 pentru carlig, toate fox, au fost in jur de 60 de lei la targ.Surpriza am avut-o acasa, cand am constatat ca nu se potrivesc conectoarele pe absolut niciun carli fox nr 6, si am ceva in trusa, si pe absolut niciun carlig 6 in afara de gamakatsu f1 si sesame thiners. ca o paranteza, daca luam si tungsten, ajungeam la 100 de lei pentru accesoriile unei basini de monturi care nu e cu nimic speciala fata de nicio alta montura de pop-up. Pentru ca vreau sa pun si in practica, voi folosi la urmatoarea parida un withy si un snow man una langa alta, pe acelasi pat (mai redus ca e primavara) si revin cu impresii despre cum a fost cand am incercat sa-mi schimb stilul tare si in fata cu unul de finete (cu zig-rig data viitoare). Poze la cerere. Astept sa ma bata si pe mine prietenii si cunostintele pe spate, ce mare scriitor sunt, si rog crapmania sa puna articolul pe prima pagina!
ps. suruburile le-am luat de la alta firma, au fost vreo 15 lei 15 suruburi de plastic, si uitasem sa le socotesc. alice din dotare.

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Mesaje: 2245
Membru din: Sâm Oct 04, 2008 9:45
Puncte: 0
Localitate: bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: withy pool

Mesaj de Madalin Dirla » Dum Mar 25, 2018 9:43

Smecheria si prostia se platesc :lol: !!
DumiD scrie:Spunea cineva (cu magazin)ca sunt 6 lei conectoarele....armapoint lsc(pentru ca astea imi plac), conectoare nr 2-7. stopere nr 7-11 pentru carlig, toate fox, au fost in jur de 60 de lei la targ.Surpriza am avut-o acasa, cand am constatat ca nu se potrivesc conectoarele pe absolut niciun carli fox nr 6, si am ceva in trusa, si pe absolut niciun carlig 6 in afara de gamakatsu f1 si sesame thiners. ca o paranteza, daca luam si tungsten, ajungeam la 100 de lei pentru accesoriile unei basini de monturi care nu e cu nimic speciala fata de nicio alta montura de pop-up. Pentru ca vreau sa pun si in practica, voi folosi la urmatoarea parida un withy si un snow man una langa alta, pe acelasi pat (mai redus ca e primavara) si revin cu impresii despre cum a fost cand am incercat sa-mi schimb stilul tare si in fata cu unul de finete (cu zig-rig data viitoare). Poze la cerere. Astept sa ma bata si pe mine prietenii si cunostintele pe spate, ce mare scriitor sunt, si rog crapmania sa puna articolul pe prima pagina!
ps. suruburile le-am luat de la alta firma, au fost vreo 15 lei 15 suruburi de plastic, si uitasem sa le socotesc. alice din dotare.

Avatar utilizator
Bogdan Timis
Mesaje: 359
Membru din: Mar Oct 06, 2015 10:23
Puncte: 0
Localitate: Buzau
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: withy pool

Mesaj de Bogdan Timis » Mie Mai 02, 2018 23:31

Un articol despre aceasta montura ar fi foarte util, despre cum se face corect..
pSD - ciuma rosie!
---- ---!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “TEHNICI SI TACTICI DE PESCUIT LA CRAP”