Cu A25 capat de sector, pescuit de o echipa buna, A24 devine un stand foarte slabAlexandru Mihai scrie:De ce?florian scrie:Parerea mea este ca si grilele din etapa cu 19 loturi grila sa inceapa tot de la A3, B3, C3

Moderator: gor965
Cu A25 capat de sector, pescuit de o echipa buna, A24 devine un stand foarte slabAlexandru Mihai scrie:De ce?florian scrie:Parerea mea este ca si grilele din etapa cu 19 loturi grila sa inceapa tot de la A3, B3, C3
Cred ca glumesti, daca asta este explicatia ta, ce te faci daca A24 este capat de sector si este pescuit de o echipa buna, ce devine A23?florian scrie:Cu A25 capat de sector, pescuit de o echipa buna, A24 devine un stand foarte slabAlexandru Mihai scrie:De ce?florian scrie:Parerea mea este ca si grilele din etapa cu 19 loturi grila sa inceapa tot de la A3, B3, C3
A24 este un stand prost chiar daca este capat de sector , A23 este mai bun si in aceste conditii.Alexandru Mihai scrie:Cred ca glumesti, daca asta este explicatia ta, ce te faci daca A24 este capat de sector si este pescuit de o echipa buna, ce devine A23?
La fel s-a spus si despre o grila anul trecut, ca ar fi castigatoare din start... si nici macar nu s-a calificat in finala.equinox scrie:... subgrila nr.13- A19, B24, C21 este imbatabila....
Cu rezulatele care s-au scos acum, dupa prima mansa, grila asta imbatabila facea 21 de puncte !equinox scrie:In grila 1, criteriul 1, 19 loturi, subgrila nr.13- A19, B24, C21 este imbatabila...
Corect......gor965 scrie:Cu rezulatele care s-au scos acum, dupa prima mansa, grila asta imbatabila facea 21 de puncte !equinox scrie:In grila 1, criteriul 1, 19 loturi, subgrila nr.13- A19, B24, C21 este imbatabila...
Parerea mea e ca sunt standuri bune care pot raspunde diferit in functie de cine le pescuieste, in functie de vreme, in functie de vecini ...si tot asa, o grila considerata la inceput proasta te poate califica si o grila considerata buna poate sa te ingroape. Din ce vad eu acum la final, 5 din cele 6 loturi au avut in grila capat de sector exterior. Al 6-lea club calificat a avut un cap de subsector interior pe A-uri. Chiar daca standurile astea nu si-au castigat toate subsectorul, au contribuit substantial la calificare. E clar ca sunt 6 capete de sector (pe exterior) mai bune decat celelalte 6 captete de subsector (pe interior) care la randul lor sunt mai bune decat restul celorlalte standuri. Exceptiile care mai apar tin de conditiile enumerate mai sus (experienta, vreme, vecini, etc.).