Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Merci Bgdan,Bogdan Zaharia scrie:Pentru haine recomand Geantă Pelzer Executive Multi Case,
iar pentru acareturi cea de la nash GEANTA NASH TACKLE CARRYALL XL
Pe cea de haine o folosesc de 2 sezoane si este impermeabial si isi face treaba fara probleme.
Pe cea de la nash o am de la inceputul sezonului, e imensa si daca o incarci toata, cu greu o ridici. Si eu am tot cautat genti in care sa imi incapa multe lucruri in ea.
gimi_mures scrie:Salutare,
Ma intereseaza o geanta mare, foarte mare si rezistenta pentru accesorii si imbracaminte.
Ce imi puteti recomanda?
Merci.
Imagineaza-ti ca, intr-o geanta Pelzer Executive Multi Case XXL, incap doua Pelzer Executive Air Chair. Bineinteles, pliate !gimi_mures scrie:Merci Bgdan,Bogdan Zaharia scrie:Pentru haine recomand Geantă Pelzer Executive Multi Case,
iar pentru acareturi cea de la nash GEANTA NASH TACKLE CARRYALL XL
Pe cea de haine o folosesc de 2 sezoane si este impermeabial si isi face treaba fara probleme.
Pe cea de la nash o am de la inceputul sezonului, e imensa si daca o incarci toata, cu greu o ridici. Si eu am tot cautat genti in care sa imi incapa multe lucruri in ea.
Si eu am genti separate pentru haine si pentru accesorii.
Caut una mare in care sa le bag pe toate sau aproape pe toatechiar daca va fi voluminoasa si grea.