Moderator: danr
Multumesc pentru raspuns !mihai florescu scrie:Buna ziuaFlorin Pata scrie:Unde pot gasi Fox Flatliner King Size
http://www.totalfishing.ro/pat-fox-fx-f ... 57036.html
Patul solicitat nu se regaseste momentan in portofoliul producatorului. Este posibil ca in viitorul apropiat sa apara un nou model.
andrei22 scrie:Buna ziua,
Cand aduceti Swinger Solar Titanium Indicator Long-Arm Red cu capetele aparute in 2018 ?
Multumesc
Salut ! Cumva in comanda aceasta au sosit si greutatile Solar de 30g? Multumesc !Claudiu Garlea scrie:andrei22 scrie:Buna ziua,
Cand aduceti Swinger Solar Titanium Indicator Long-Arm Red cu capetele aparute in 2018 ?
Multumesc
Salut,
Ultima comanda plasata catre Solar a venit de curand in magazin, iar capetele aparute in 2018, nu le-au avut in stoc si nu le-am primit. Din pacate, nu va putem da un termen cand vom plasa o noua comanda catre Solar.
O zi placuta,
Claudiu
Buna ziuavasea scrie:Salut. Mă puteți ajuta sa gasesc un varf de rezerva de 3 oz pentru o lanseta Sportex Exclusive Feeder Heavy de 3.9m?
Ceva noutăți?mihai florescu scrie:Buna ziuavasea scrie:Salut. Mă puteți ajuta sa gasesc un varf de rezerva de 3 oz pentru o lanseta Sportex Exclusive Feeder Heavy de 3.9m?
Am trimis solicitarea la importator, revenim cu raspuns.