Senzori Prologic,swingere Hakuyo,Rod pod Mad tube,mulinete O

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
dyna
Puncte: 0

Senzori Prologic,swingere Hakuyo,Rod pod Mad tube,mulinete O

Mesaj de dyna »

Senzori Prologic Bat 5 bucati cu penar Hakuyo = 300 ron, 6 swingere Hakuyo negre cu penar Hakuyo = 200 ron, Rod pod Mad Tube = 450 ron , 5 mulinete Okuma Distance New echipate cu fir Daiwa Hyper Sensor= 800 ron. Produsele sunt cumparate in iarna si au cateva partide scurte la activ. Cumparatorul plateste transportul.

FOTOGRAFII TE ROG
MULTUMESC
MODERATOR

Victor92

Re: Senzori Prologic,swingere Hakuyo,Rod pod Mad tube,muline

Mesaj de Victor92 »

Salut. Este de actualitate anuntu? Un nr de tel. Ms

dyna

Mesaj de dyna »

Mulinetele au frana rapida, senzorii au si huse proprii, rod podul se transporta intr un tub, este de o f buna calitate...https://www.youtube.com/watch?v=ri2gmL5Qtmw
Fişiere ataşate
rod pod mad 1.jpg
rod pod mad 1.jpg (80.64 KiB) Vizualizat de 699 ori
swingeri 1.jpg
swingeri 1.jpg (75.44 KiB) Vizualizat de 699 ori
senzori 1.jpg
senzori 1.jpg (86.46 KiB) Vizualizat de 699 ori
daiwa hyper sensor 1.png
daiwa hyper sensor 1.png (178.19 KiB) Vizualizat de 699 ori
mulinete distance 1.jpg
mulinete distance 1.jpg (61 KiB) Vizualizat de 699 ori

dyna

Mesaj de dyna »

nr de contact...0722 533 275

dyna

Mesaj de dyna »

Up!

dyna

Mesaj de dyna »

Rod podul se da cu 350...m a costat 600...iese de la vsnzare in cateva zile.

teo89
pescar de competitie

Mesaj de teo89 »

ATENTIE LA ACEST USER DYNA.
In luna decembrie , mai exact pe 29 decembrie 2017 , am cumparat de la el 5 mulinete Okuma Longbow LB 60 ,tot de aici de pe Marele Bazar.
In anuntul postat spunea ca o mulineta este noua nefolosita ,iar celelalte 4 foarte putin folosite si in stare impecabila, cu exceptia uneia singure cu mici probleme ce pot fi rezolvate cu costuri minime.
Pentru a ma convinge mi-a trimis pe WhatsApp o mica filmare in care- mi arata ca baitrunner-ul la ele functioneaza.Am vrut sa trec prin Ploiesti sa le ridic personal , insa mi-a spus ca s-a razgandit si nu le mai vinde .
Dupa doua zile m-a sunat sa ma intrebe daca le mai vreau, ca le trimite prin curier.
Am fost de acord , insa greseala mea a fost ca nu am cerut colet cu verificare si am avut incredere in vorbele lui.
Mentionez ca in noiembrie 2016 am mai cumparat ceva de la el ,ridicand produsele personal din Ploiesti.
Deschizand coletul si verificand mulinetele ,am constatat cu stupoare ca doua mulinete nu functionau deloc . Au urmat telefoane peste telefoane la care nu a mai raspuns sub nici o forma, dupa care m-am consolat cu gandul ca asta este , m-am intepat.
Acesta a fost si motivul pentru care nu a fost de acord sa le ridic personal din Ploiesti. Omu stia ce vindea.
Am incercat sa repar cele doua mulinete ,insa au mecanismul coroana - pinion facute bucatele si nu am gasit de unde sa le procur.
Pentru mine faptul este consumat , am ramas cu paguba , insa aveti mare grija daca luati ceva de la el
Nu cumparati decat cu verificare colet si nu aveti incredere in vorbe,sa nu patiti ca mine.

Spor la vanzare Dyna.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”