Salut,
In curand voi incepe un proiect de prezentare video a tuturor baltilor si lacurilor din si de pe langa Bucuresti. Voi filma din pasiune precum si pentru comunitatea pescarilor din Romania. Va rog sa imi spuneti ce informatii ati vrea sa aflati despre o balta/lac pe care nu ati mai fost niciodata? Stiu ca se gasesc destule informatii pe net, pe forumuri, pe grupuri de facebook, mai ales despre lacurile si baltile de TOP, dar eu voi incerca sa la strang pe toate intr-un video scurt de la locul cu pricina. Avantajul mai mare va fi la baltile mai putin cunoscute. Asadar care sunt cele mai importante informatii pe care ati vrea sa le vedeti intr-un video de prezentare al unei locatii de pescuit in care n-ati mai fost pana atunci?. Ce imagini ati dori sa surprind in video (imagini cu standurile? cu posibilitatile de cazare/campare? ce altceva?). Puteti adauga sugestii la aceasta lista :
1. Distanta din centrul bucurestiului
2. Adresa exacta cu indicatii de ajungere.
3. Usurinta acces.
4. Vechime - scurt istoric
5. Adancime min/max
6. Tipul substratului
7. Prezenta vegetatiei - detalii
8. Specii vizate
9. Cel mai mic peste tinut- Kg min si cel mai mare - kg max
10. Sugestii de nada si momeli – la ce au avut cele mai bune rezultate
11. Program
12. Pret acces
13. Regim de pescuit – C&R, cantitate care poate fi oprita
14. Posibilitati de cazare
15. Numar standuri/ locuri disponibile
16. Perioada recomandata (tot anul sau nu)
17. Posibilitate de pescuit la copca
PS - daca proiectul are succes, voi incerca sa-l extind la toate baltile din tara sau chiar de peste hotare (Ungaria, Bulgaria)..dar asta nu vom sti decat peste vreun an.