Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

). Dintre senzorii enumerati de tine eu as merge pe Prologic. Dar daca imi permiti o sugestie aceasta ar fi Anaconda Tiki Taka. Au o multime de reglaje si seamana cu cei de la Prologic. O zi faina!
). Dintre senzorii enumerati de tine eu as merge pe Prologic. Dar daca imi permiti o sugestie aceasta ar fi Anaconda Tiki Taka. Au o multime de reglaje si seamana cu cei de la Prologic. O zi faina! 
  de aceea voi alege senzorii de la JRC pentru toate beneficiile pe care acestia ii ofera la un pret decent si imi plac foarte mult si cum arata. Multumesc Claudiu si Chief toate cele bune.
 de aceea voi alege senzorii de la JRC pentru toate beneficiile pe care acestia ii ofera la un pret decent si imi plac foarte mult si cum arata. Multumesc Claudiu si Chief toate cele bune.Te-ai chinuit sa-ti faci cont nou doar sa poti spune o tampenie.Hantzumic scrie:Nu vad nici cea mai mica diferenta intre jrc anaconda si sonik sks, ba chiar sunt identici! De ce ati alege jrc avand in vedere ca sonik-ul are inclus in set si o lampa de cort sincronizata la senzori?