Moderator: gor965
Mare te-am vazut ca esti ,dar nu banuiam ca esti si prost pe masura ...Idioata este viata ta de paranoic care ai vise umede cu salonte . Uite prostule ce ai scris :Val Pangica jr scrie:@dan
te vad mironositza ( adica calugaritza inainte de certificarea Domnului ) - practic esti atit de curat si de dezinteresat incit nu stiu de ce Doamne iarta-ma nu ti-ai gasit loc decit in AVPS Acvila - asociatie pe care ai mirosit-o ca ARE instrumentele de a demonta tot ceea ce au construit niste PESCARI vreo 8 ani de zile - si aici ma refer la TOTI !!! ( inclusiv Liga ) . NU te da atacat ... pentru ca tu de fapt ataci normalitatea si presezi CU CERTITUDINE , pescarii care te vor insoti pe balta ! Veo tipa si in prima mansa , pentru ca nu vei putea face mamaliga decit fara sa ataci iarba , vei tipa si la ziua 2 -a pentru ca markerul tau s-a miscat din cauza valurilor , vei tipa si in ziua a 3-a pentru ca portocaliul vestelor de vizavi ti-au atacat ochii si asta e scenariu APCR , vei tipa si in mansa a 2-a pentru ca distanta intre standuri este de 39,7 metri in loc de 40,00 - si ai avut de suferit , vei tipa mereu - DE CE ? Pentru ca ai spate si sustinere directa la D-zeu !
Ai bagat in discutie o sugestie ceva legat de 50 ani . Iti spun atit Rusine !!..!! Nu te-am cunoscut prea bine dar vad ca esti prea idiot !!!
Gabigabi scrie:Nea Victore am pomenit ceva de dictatura sau de supunere...
eu am spus altceva...
Nu trebuie sa dicteze nimeni dar asta nu inseamna ca trebuie sa nu tinem cont de ce au votat 12 cluburi si sa schimbam ceva pentru ca i s-a sculat ceva in frunte unuia din cel de-al 13-lea club intrat in competitie pe geam.
Intervin si eu. Cred ca orice diferend pe tema focului deschis putea fi rezolvata pe cale amiabila de catre voi sportivi din Acvila. Alegerea de a raspunde cu virulenta la o problema simpla va face pe multi din APCR sa se gandeasca de 2 ori daca vor sa pescuiasca langa voi (si aici nu ma refer la voi ca pescari ci la voi ca asociatie), din urmatoarea ratiune. Daca Acvila pierde pe drept o etapa si vice-presedintelui vostru nu-i convine, ne putem gandi ca poate interveni invocand mii de motive pentru care ati pierdut?Dan Mitranescu scrie:Treaba cu tenul este raspuns la aceasta marsavie.
Totusi nu a aparut decat dupa ce vicepresedintele a sesizat complotul cu destinatie clara si a inceput sa trateze problema personal.
Gabigabi scrie:dane jur ca habar nu am avut ca in regulamentul fips cips scrie ca este interzis focul deschis in cort...altfel cred ca am fi strans amandoi din popou anul trecut cand fierbeam alea, alea in cortul ala mic. Noroc ca nici arbitrii nu prea stiau regulamentul. Iar asta cu schimbatul punctelor din regulament nu este deloc o treaba buna. Totdeauna am sustinu ca un regulament odata facut trebuie sa innghete in formatul ala.
Dane,Dan Mitranescu scrie: Gabi
totul a plecat de la abuzul facut cu eliminarea focului din stand.
Treaba cu tenul este raspuns la aceasta marsavie.
Suntem la Acvila de luni bune si puteam sa iscam acest scandal mai de mult.
Totusi nu a aparut decat dupa ce vicepresedintele a sesizat complotul cu destinatie clara si a inceput sa trateze problema personal.