Moderator: gor965
Tinde spre zero populatia de crap in acea zona ,, electricienii ,, au lucrat intens .bogdanpesc scrie:In zona Medgidia este destul de lat canalul si malul este inclinat ,taluzat cu bolovani si drumul pietruit.Sunt kilometrii de pista perfect dreapta si adancime constanta.Pista de concurs mai echilibrata ca asta nu cred ca exista.Am avut concursuri de stationar acolo,se poate ajunge la apa.Trec vapoare/barje dar s-au invatat baboii cu ele si apoi vaporul trece peste absolut toate standurile,creaza confort sau disconfort pentru toata lumea in mod egal.Nu stiu cum mai este cu densitatea de crapi in momentul asta ,dar acum cativa ani erau mustaciosi in zona.Nu cred ca strica un test......
Asa e. Doar ca ptr cei vechi Corbu este un avantaj financiar ptr ca nu mai trebuiesc facute antrenamente, in timp ce ptr cei noi inseamna bani aruncati ptr antrenamente....adica cotizatii la concursurile private.barbumarius scrie:Sa nu isi inchipuie cineva ca daca o sa gasim o pista de concurs fara taxa nu o sa ne mai coste nimic CN-ul.
Celelalte cheltuieli de organizare raman. Probabil ca taxa baltii este undeva la maxim 500E/club la o balta consacrata gen Corbu, bani care se vor cheltui in numar mult mai mare pe eventualele antrenamente pe balti noi. Asa ca nu stiu unde e economia?
Depinde. Eu as vrea ca toti sa aiba sanse egale, indiferent daca sunt debutanti in concursuri sau experimentati.Si eu la fel am inceput in 2004. La calificari impotriva celor experimentati, chiar daca eram incepator in competitii. Ce faceam daca organizatorul punea o taxa prohibitiva, special ca sa nu poata participa "debutantii" ?claudiupascu scrie:Dar tie Vladut ti se pare corect ca un lot ce nu a participat la nici un concurs pe Corbu sau pe alta balta privată sa castige un CN disputat pe o apa sălbatică unde ori nu este peste ori e total dezechilibrata zona iar norocul e la un procentaj maxim iar apoi sa ne reprezinte tara într-un concurs care e tot privat?
Total de acord , a "milioanaVladut Mateianu scrie: Referitor la intrebarea ta, eu consider ca norocul face parte din joc. Iar daca CM se va tine pe o balta cu putin peste(cum a fost in 2005 in Belgia, anul acesta in Serbia, etc) conteaza enorm sa avem "bulanosi" in lot ! Pot face diferenta. Iar pista de selectie consider ca trebuie sa fie asemanatoare cu cea de CM. Degeaba te antrenezi si te califici cu 1 t de crap daca nu esti in stare sa prinzi 1 peste la CM !
De la Cernavoda pana la Agigea nu s-a mai prins crap de prin anii '80. La Medgidia chiar dinainte sa se fi construit canalul...bogdanpesc scrie:In zona Medgidia este destul de lat canalul si malul este inclinat ,taluzat cu bolovani si drumul pietruit.Sunt kilometrii de pista perfect dreapta si adancime constanta.Pista de concurs mai echilibrata ca asta nu cred ca exista.Am avut concursuri de stationar acolo,se poate ajunge la apa.Trec vapoare/barje dar s-au invatat baboii cu ele si apoi vaporul trece peste absolut toate standurile,creaza confort sau disconfort pentru toata lumea in mod egal.Nu stiu cum mai este cu densitatea de crapi in momentul asta ,dar acum cativa ani erau mustaciosi in zona.Nu cred ca strica un test......