@C_Alexandrescu
De ce inlaturati dintre calitatile unui pescar:
- experienta in zeci de concursuri avute intr-un an NU TOATA LUMEA ARE BANII TAI SI TIMPUL TAU LIBER. ASTA INSEAMNA CA NU SUNT PESCARI BUNI ?
- forta si rezistenta de a prinde sute de kilograme de peste intr-un concurs. CU CE TE AJUTA ASTA PE BALTI DE CM GEN SERBIA ? DACA PESCUITUL A AJUNS UN SPORT DE FORTA, HAI SA LIUAM TOTI COCAINA SI SA VEDEM CINE REZISTA MAI MULT...
- capacitatea de a gasi acele cantitati de peste si a le aduce la mal de la distante modice, dar si de la distante greu de imaginat pentru unul care pescuieste exclusiv pe ape curgatoare SE VEDE CA NU AI PESCUIT PE APE NATURALE(CURGATOARE).MA FACI SA RAD CAND CITESC CA PESCARUL DE "CURGATOARE" NU STIE ARUNCA DEPARTE...
- nada de calitate, testata in timp, in concursurile de care am vorbit anterior? ASTA ESTE DE FAPT PROBLEMA. TOTI CEI CARE VINDETI BOILIESURI VRETI CU DISPERARE CA CN SA FIE PE CORBU, CA SA VINDETI CAT MAI MULT SI SA AVETI UN AVANTAJ IN FATA CELOR CARE NU AU SUFICIENTI BANI CA SA CUMPERE CANTITATIILE NECESARE...
5. Nu credeti ca si pescuitul a devenit un sport profesionist, iar elementul definitoriu este "banul"? POSIBIL. DAR EU VOI LUPTA NEREU SA DAU SANSE EGALE TUTUROR, NU DOAR BOGATILOR.
Daca un club gaseste solutii pentru atragerea de fonduri, va putea sa isi trimita membrii la mai multe concursuri, va achizitiona echipament si nada de calitate, motivandu-si astfel concurentii. In schimb, daca se infiinteaza doar in speranta acumularii de fonduri din cotizatiile membrilor si participa la CN pe banii acestora, nu va obtine result acele scontate (eu cred ca este si ilegal, dar nu vreau sa aprind prea tare discutiile). VORBESTI DIN PRISMA OMULUI CARE ESTE INSCRIS LA UN CLUB CU UN PATRON BOGAT, CARE BAGA BANI IN PESCUIT. DIN PLACERE, NU CA SA OBTINA FOLOASE. DAR INTELEGEI SI PE CEI CARE NU AU NOROCUL ASTA. SAU NU VOR SA SE LASE PLATITI....
Banii fac ca si in celelalte sporturi profesioniste sa existe diferente de valoare intre competitori. NU ESTE NORMAL. DIFERENTA TREBUIE SA O FACA TALENTUL. DE ACEEA PE APE CURGATOARE BANII NU MAI SUNT ASA IMPORTANTI....
Daca banii nu vin de la club, avem aceleasi optiuni ca si in cazul concursurilor private. Ne convine, bine. Nu ne convine, nu participam. FOARTE CORECT. SA ASTEPTAM SA POSTEZE ANUNTUL DE CN 2019 ORGANIZATORUL SI APOI FIECARE ESTE LIBER SA FACA CE VREA. SA VINA SAU NU. SUNT SI CONCURSURI PRIVATE DESTULE, DECI OFERTA ESTE F MARE.
Ideea unor taxe mai mari, care sa asigure un plus financiar echipelor premiante, este o ideea buna. In acelasi timp insa, sumele bugetate trebuie sa fie justificate si sa se acorde prioritate controlului acestora. DE CE NU CERI ASEMENEA RAPORT SI LA CONCURSURILE PRIVATE LA CARE PARTICIPI ?
EU SI MULTI CA MINE NU VENIM LA CONCURSURI CA SA CASTIGAM BANI. DE ACEEA CONSIDER CA TAXA TREBUIE SA FIE CAT MAI MICA, CA SA POATA PARTICIPA TOTI. LUMEA VINE PTR ONOARE, NU CA SA CASTIGE BANI. TAXA MARE ESTE CERUTA DE CLUBURILE BOGATE, CA SA STEA ACASA "SARACIILE" CA NU CUMVA SA II MAI INCURCE PE LA CN CUM A FOST IN 2018...
PS. DACA VREI BANI DIN CONCURSURI POTI MERGE LA CONCURSURI PRIVATE SAU SA II CERI BANI PATRONULUI DE LA CLUBUL TAU CA SA IL REPREZINTI PE BALTI...