CA intampinare la ce spuneti dvs iata si numele celor care au furat peste anul asta:1.Moga Andrei(a fugit cu 3 crapi in portbagaj pana sa ajung eu la el,au ramas colegii care au recunoscut fapta),avea un opel corsa verde.
2.Dumitru Dragos(peste dosit la butelia de gaz,avea portbagajul deschis) ,are o dacie albastra nr:DB-02-DOY.
3.Bibanu Florin+Mugurel Italianul(aseara au dosit 3 crapi in portbagaj si 1 sub roata,au un mercedes clasa C nr:DB-06-YTM.
In total sunt vreo 9 prinsi dar de azi o sa le scriu la toti nr de la masini si o sa le pun si fotografiile celor care vor sa fure peste.
Iata ca se poate. Acesta este un comentariu la un topic deschis pe site-ul lacului 2 cu referire la furtul de crapi.Acestia au fost prinsi pe Lacul 2 cu peste in portbagaj.
Pe aceasta balta pescarii care dovedesc furtul (de peste)de catre alti pescari primesc partide gratuite de pescuit.
Foarte buna treaba cu datul pe goarna a celor ce sunt dovediti ca fura peste .
Cred ca ar trebui ca toti administratorii de balti sa procedeze in acest fel inclusiv cu postarea pozelor infractorilor .
Si mai cred ca ar fi foarte bine ca acesti infractori sa nu mai fie primiti pe nici o balta ,dar pentru asta trebuie o comunicare foarte buna intre pescari si administratori ,dar si intre administratori si administratori .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Regulamentul pare ok, rezonabil pentru pescari singura problema care o vad, din poze cel putin este ca se permite accesul cu masina in standul unde se pescuieste. Unii dintre noi sunt "romani" si in ziua de Paste
Daca o sa dati 2-3 pe mana politiei cred ca or sa se mai gandeasca .
Felicitari pentru balta.
Foarte bine!!!daca vrem sa prindem peste pe lacurile unde vrem sa ne petrecem timpul liber astfel de persoane trebuiesc date pe "goarna",admin. altor lacuri sa noteze nume si numere de masini care sa fie interzise pe lacuri. Acei "oameni" care nu vor sa respecte un regulament ca toata lumea sa-i facem sa-si vinda sculele de pescuit. Pentru orice lucru exista un inceput. Ma bucur ca a INCEPUT ceva bun.VREM SA PRINDEM PESTI SI SA LE DAM DRUMU ODATA PENTRU TOTDEAUNA!!! FELICITARI DOMNU MARINITA ASTEPTAM SI POZE SA-I ARATAM CU DEGETU PE STRADA!!!!
Arde-i Dane...dar cu politia .....sa se trezeasca cu dosar penal...pentru un ciortan doi....numai asa se invata minte.......
O sa-ti ia destul timp pana o sa-i dezveti....s-au obisnuit de ani de zile pe lacurile de langa Targoviste!
FF bine Nea Dane.
Cel mai bine ar fii sa ii dati pe mana organelor abilitate sa li se faca dosar penal pentru fur,sa se termine odata cu portbagajul si roata de rezerva.
Este pacat totusi ca mai sunt si din targoviste si stiu toti cata munca sa depus in lacul2.
Nu stiu ce insemna munca unor oameni sa construiasca ceva tot pentru pescari.
Numai bine va doresc si Fire cat mai intinse
Pe noul site Crapmania vom crea o rubrica speciala dedicata "infractorilor " care fura peste. Vor posta atat administratorii de balti cat si pescarii, apoi vom crea o baza de date care va fi postata pe toate siteurile de pescuit, precum si la intrarea pe balti !
Daca avea Dacia il mai intelegeam, dar....pescari fomisti vor fi aprope pe toate baltile...din pacate.
Ar trebui deschisa o sectiune referitoare la toxicitatea pestelui de apa dulce, de ce in west nu se papa decat peste oceanic...
Inca nu a murit nimeni pentru ca a mancat vreun crap, dar le doresc sa le stea un os in gat
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
pai taranu ala cu mercedes probabil ca a vandut tot ce avea ca sa isi ia masina aia iar acum pentru a supravietui trebuie sa se descurce sa fure peste in cazul de fata!
Stai sa vezi cand o afla cat costa piesele de schimb la Mercedes