Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Sunt lansete cu 100 ron bucata si cu 3000 ron bucata. Corespund cerintelor tale, 3.90 si 3.5 lb.Skidvicious scrie:Salutare!
Am inceput pregatirile pentru noul sezon de pescuit si as avea nevoie de sfaturile voastre in materie de lansete de pescuit la crap. Doresc sa achizitionez un set de 4 lansete de crap, de 3.9 m si 3.5 lb si am nevoie de recomandarile voastre. Daca mai sunt si argumentate pe baza experientei cu atat mai bine. Multumesc mult! Un sezon nou cu fire intinse va doresc!
My bad, trebuia sa ofer si un buget. Bugetul de care dispun pentru bete, per bucata, este de maxim 250 de ron.darius123 scrie:Sunt lansete cu 100 ron bucata si cu 3000 ron bucata. Corespund cerintelor tale, 3.90 si 3.5 lb.Skidvicious scrie:Salutare!
Am inceput pregatirile pentru noul sezon de pescuit si as avea nevoie de sfaturile voastre in materie de lansete de pescuit la crap. Doresc sa achizitionez un set de 4 lansete de crap, de 3.9 m si 3.5 lb si am nevoie de recomandarile voastre. Daca mai sunt si argumentate pe baza experientei cu atat mai bine. Multumesc mult! Un sezon nou cu fire intinse va doresc!
Cum nu stii detalii despre ele dar PAR OK. Dupa ce par ok ? Ca sunt ieftine sau... ?MihaiCRM scrie:Sunt fix in aceeasi situatie cu tine. Incerc sa ma orientez pentru noul sezon la niste lansete.
Am gasit LANSETA DAIWA BLACK WIDOW CARP 3.90M la un pret ok. Nu stiu inca detalii despre ele, dar par ok in raportul calitate/pret.
CORECTAlin Galbenu scrie:Cum nu stii detalii despre ele dar PAR OK. Dupa ce par ok ? Ca sunt ieftine sau... ?MihaiCRM scrie:Sunt fix in aceeasi situatie cu tine. Incerc sa ma orientez pentru noul sezon la niste lansete.
Am gasit LANSETA DAIWA BLACK WIDOW CARP 3.90M la un pret ok. Nu stiu inca detalii despre ele, dar par ok in raportul calitate/pret.
Asa se umple bazarul de lansete folosite o singura data, le cumparati fara documentatie.
Incearca sa citesti topicurile mai vechi, s-au tot facut recomandari.
Daca ai buget de 250 lei bucata in luna Ianuarie, cea mai buna recomandare pe care ti-o pot face, este sa mai strangi pana in Aprilie - Mai (oricum nu vei pescui pana atunci), si iti cumperi ceva mai bun pe care sa nu fii nevoie s-o vinzi instant.