Moderator: gor965
Afilierea la o entitate privată ( si straina pe deasupra ) nu ți-o poate contesta nici un tribunal din lumea asta, debitezi numai prostii, sigurul lucru adevărat este legat de pescuitul sportiv, in rest vorbești prostii ca de obicei, așa cum faci in ultimii 9 ani.Stefan Popescu scrie: ↑Mar Iun 11, 2019 17:42Ai răspunsul aici:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... ater&ifg=1
#Stefan PopescuStefan Popescu scrie: ↑Mie Iun 12, 2019 8:03Admin,
Rog să impuneți postări decente și să ștergeți postările cu caracter jignitor și care se constituie ca atac la persoană.. Nu uitați că persoana mea nu este o persoană oarecare, ci un oficial sportiv al statului român.
Mulțumesc.
Nu înțelegi pentru că nu ai citit ce trebuie. Prima dată citește statutul AGVPS!Sebi Barbuceanu scrie: ↑Lun Iun 10, 2019 22:36Oameni buni,
De vreo saptamana a inceput sa ma intereseze subiectul campionatului national.
Am citit sute de pagini de forum pentru a ma informa.
AGVPS nu are nici un castig in aceasta ecuatie. In aceasta situatia de ce toata lumea e impotriva agvps ului?
Chiar nu inteleg, aceastia nu au absolut nimic de castigat de pe urma acestei participari.
Esti un coclit nenorocit care minti si cand respiri....si tu si ala de scrie fara diacritice. Sa nu uiti asta, mizerabilule. Oficialu' #@$@%@^!!!Stefan Popescu scrie: ↑Mie Iun 12, 2019 8:03Nu uitați că persoana mea nu este o persoană oarecare, ci un oficial sportiv al statului român.