Vand navomodel Delfin star

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Galeru Andrei
Mesaje: 190
Membru din: Dum Aug 20, 2017 18:58
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Vand navomodel Delfin star

Mesaj de Galeru Andrei »

Vand navomodel pentru plantat Delfin Star cumparat acum 2 ani maxim 15 iesiri, carcasa telecomenzii este sparta intr un colt(vezi in poze)dar nu afecteaza functionarea ei.Accept orice test!
Dotari:

Modelul este echipat cu o telecomanda cu 6 canale si lucreaza in frecventa 2,4Ghz, acesta oferindu-i un mare avantaj. Antena este de dimensiuni reduse, iar navomodelul nu are antena externa eliminand riscul de a se agata prin stuf sau a se rupe la transport.

- TRANSPORTUL MONTURI se face in siguranta, in CUVA, impreuna cu nada transportata, evitandu-se astfel tragerea ei prin apa si incurcarea forfacului cu firul principal sau pierderea monturii (daca in apa sunt gunoaie sau vegetatie). In momentul cuvarii montura cade impreuna cu nada in acelasi loc;

SISTEMUL DE LUMINI: este compus din 6 lumini de pozitie (albe in fata si rosii in spate, albastru verde lateral) cu ajutorul carora se poate determina orientarea navomodelului pe timp de noapte.
BONUS sa montat un far de mare putere cu raza de actiune de peste 50 m care are un consum redus.Pornirea si oprirea farului si a luminilor de pozitie se face din radiocomanda separat.

- MANEVRABILITATE: inainte-inapoi, stanga-dreapta. Turatia motorului este una progresiva de la minim se face accelerarea lin spre maxim. Aceasta este posibila datorita regulatorului de turatie cu microprocesor programabil. Raza de actiune a radiocomenzii este de 450-500 metrii ;

ENERGIA este asigurata de un acumulator plumb-acid de 12V cu 8 Ah.
Autonomia este de aprox.5-7 km in functie de conditiile de exploatare.
Acumulatorul este amplasat in partea cea mai de jos conferind astfel maximum de stabilitate navomodelului;
Navomodelul STAR se livreaza echipat cu un acumulator (plumb-acid 12Vcu 8Ah) alaturi de incarcatorul 220 volti

Detalii tehnice
Are o lungime de 79 de cm si o latime de 33 cm are o tinuta impecabila pe vant (nu o duce vantul cand este goala datorita liniei pescajului).
Sandard, barcuta e dotata cu lumini de orientare pe timp de noapte care se aprind din telecomanda atunci cand se doreste!
ImagineImagineImagineImagine


Sent from my iPhone using Tapatalk

nelutu111
Mesaje: 24
Membru din: Mie Oct 03, 2018 20:54

Re: Vand navomodel Delfin star

Mesaj de nelutu111 »

Daca mai ai navo sânt interesat. Tel 0748109999

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”