will popa scrie:Felicitari gabi sandu si piatra neamt.
Asteptam o poza cu lotul castigator incarcat de premii , cupe si diplome .

Moderator: gor965
will popa scrie:Felicitari gabi sandu si piatra neamt.
Asteptam o poza cu lotul castigator incarcat de premii , cupe si diplome .
Ar fi trebuit sa aduci si tu o masina de la pompieri si o masina de la "salvare" si era tot tacimul complect!!!!!Val scrie:Am trecut pe la Tincabesti , ca despre asta este topicul , la sfarstul concursului . Nu am crezut ca in Romania se poate sa se organizeze asa ceva ! Bravo Piticule si clubului Carping . Nu putine sunt concursurile la care concurentii semneaza ca au luat la cunostiinta regulamentul , au avut asigurari medicale si de viata - TOTI cei implicati in eveniment ( pescari , manageri , arbitrii ) , asigurare de raspundere civila pentru daune pe balta , cele 2 avertismente au fost notificate si semnate , standurile au fost trasate cu busola, pentru ca indiferent de configuratia malului culoarele de pescuit sa fie paralele , nu au existat contestatii , s-a prins peste suficient , samd . Am ramas sincer impresionat si cred ca usor - usor creem niste standarde ridicate si in competitia nationala din Romania .
Nu stiu cit de buna este echipa de la Cluj,dar stiu precis ca echipa ACVILA este mult mai buna!!!! "Senior Cup Moara Vlasiei 7-10 aprilie 2010": Locul 1= Dan Mitranescu-Florin Mirea,Locul 2 = Paraschiv Emilian & Co; "Concurs 25 000 pe loturi,Tancabesti 12-16 aprilie 2010":Locul 1 = Lot Tata Nitu,Locul 2 = Lot Dan Mitranescu!!!!claudiupascu scrie:Si inca ceva d-le Petcu,fiti sigur ca in cursa pentru CN au ramas cele mai bune echipe in acest moment.De ce,ptr. ca nu poti sa ai noroc sau ghinion pe toate cele trei sectoare indiferent ca te cheama Planet Carp sau Acvila(numele le-am luat aleatoriu)
La acest concurs echipa din Cluj s-a dovedit ca a fost mai buna domnule Petcu. Ce a fost a fost, ce va veni sa vina!petcuvicto scrie: Nu stiu cit de buna este echipa de la Cluj,dar stiu precis ca echipa ACVILA este mult mai buna!!!!
Ar mai trebuii adaugat:gabisandu scrie:Sarut mana Sorin Rudeanu.petcuvicto scrie:Dl Gabi Sandu si tacerea este un raspuns!!!!!Pentru ceea ce ai realizat la Tancabesti (ai ajutat la scoaterea ACVILEI) cu "NADA" lui TATA NITU,ar trebuii sa zici aici pe site "SARUT MINA TATA NITU"
![]()
Omul asta chiar are o problema,,,,petcuvicto scrie:Ar mai trebuii adaugat:gabisandu scrie:Sarut mana Sorin Rudeanu.petcuvicto scrie:Dl Gabi Sandu si tacerea este un raspuns!!!!!Pentru ceea ce ai realizat la Tancabesti (ai ajutat la scoaterea ACVILEI) cu "NADA" lui TATA NITU,ar trebuii sa zici aici pe site "SARUT MINA TATA NITU"
![]()
"Pentru bile"![]()
Sarut mana Tata Nitu.
Pentru "NADA"![]()
Si Barcelona era favorita la castigarea Champions League si nu au reusit sa se califice in finala,daia este frumos sportul,nu catiga tot timpul cei mai buni.andrei mihut scrie:Cu asa palmares,de ce nu au reusit sa mearga mai departe?