SE TINE CAMPIONATUL 2019! PERIOADA SI TAXE.

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: SE TINE CAMPIONATUL 2019! PERIOADA SI TAXE.

Mesaj de Vladut Mateianu »

Albert scrie:
Mie Iul 24, 2019 22:12
Vladut, iar pui caruta inaintea bo..aaa cailor.
Intai spune-ne care e structura asocialigii: presedinte, etc si din ce cluburi e formata. Adica Orhei si mai cine?Apoi daca are ceva semnat cu comunistii de la agevepeseu cum ca trimit oameni la CM. Sa stie lumea cu cine si de ce merge-n competitie.
Daca tu nu vrei, ca de stiut sunt convins ca stii, poate se face util popescu pt prima data aici pe forum si ne spune el ce si cum :))
Nu stiu, ma jur ! A fost facut totul pe ascuns, pe mesaje private si mess. E Orhei presedinte parca si in rest habar nu am sa fie vreun pescar cunoscut.
Oricum, cei care sunt langa Orhei la impartirea cascavalului din viitor sigur citesc acest forum ! Dar se pare ca le lipseste ceva ca sa intre si sa posteze, sa lamureasca lumea !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alexandru Popescu
Mesaje: 578
Membru din: Joi Oct 02, 2014 9:32
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: SE TINE CAMPIONATUL 2019! PERIOADA SI TAXE.

Mesaj de Alexandru Popescu »

Vladut nu stiu nimic din ce se petrece anul acesta, dar sunt sigur ca baietii care stiu si zici tu ca le lipseste ceva, eu cred ca au ceva in plus chiar. Au in plus acea sila de a il vedea pe Stefan Popescu cum intra aici si injura oamenii, le spune ca nu sunt pescari profesionisti, ca nu merita titulatura de Campion Mondiali si asa mai departe. Au acea sila si reticenta fata de aceasta buba neagra a acestui minunat sport, cand il vad pe forum ca intra si ii ameninta cu procese penale si asa mai departe. Le dau dreptate. Acolo unde zici tu ca au facut cartile si ca vorbesc despre competitia ligii si ce garantii au sa mearga la CM, o fac cu siguranta pentru a Evita aceast mancator de …. si de a Evita mascarada facuta de acest infect de face umbra degeaba pamanatului. Scuze ca nu ma pot abtine in a arunca cu noroi si cuvinte urate la adresa lui dar sincer cand imi aduc aminte ca ma ameninta in mesaje private cand el nu are bani sa treaca strada, am decis ca unde il prind acolo il balacaresc. Imi doresc maxim sa am ocazia sa il vad si face2face sa ii arunc o mare … in fara sa vedem ce zice? ma da in judecata? o taratura a sistemului comunist nimic mai mult. Un om cu probleme grave la mansarda care inca se mai zbate si atunci cand este pe patul de moarte in coma!
...

Avatar utilizator
Albert
pescar de competitie
Mesaje: 2295
Membru din: Lun Aug 23, 2010 17:56
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: SE TINE CAMPIONATUL 2019! PERIOADA SI TAXE.

Mesaj de Albert »

Alexandru, nu inteleg cum poate sa te afecteze ce zice popete. Ar insemna sa crezi ca e capabil aa faca ceva. Realitatea ne arata ca e cazul.
Cat despre asociatia-liga si membrii ei..ce sa zic, sunt cam sensibili daca tot de ce tasteaza popete se tem.
Nu zice nimeni sa vina sa ne hahaim pe forum dar nu inteleg se ce nu fac o minima prezentare: astia suntem, asta avem, asta vrem.
Momentan e asa: suntem unii sub Orhei, vrem niste bani de la unii mai spalati si muuult bani de la fraieri. Si repede. Ti se pare normal?

Stefan Popescu
pescar de competitie
Mesaje: 1786
Membru din: Joi Iun 07, 2012 12:14

Re: SE TINE CAMPIONATUL 2019! PERIOADA SI TAXE.

Mesaj de Stefan Popescu »

Hai să te lămuresc eu de ce LCC tace. Au o mică problemă. La art. 10 din Statut, au scris negru pe alb:

10. Pentru buna desfășurare a activității în teritoriu, Asociația va colabora cu toate cluburile și asociațiile de pescuit sportiv asociate/afiliate. De asemenea Asociația se obligă să respecte statutul AGVPS din România precum și regulamentele elaborate de CIPS.

Numai că AGVPSR a fost obligată de Tribunalul București să elimine din statut toate activitățile sortive de pescuit sportiv. Prin urmare, LCC va trebui să înlocuiască pescuitul sportiv cu vânătoarea și tirul sportiv, ca să-și respecte propriul Statut.

Și acum lista membrilor asociați, a căror conducere este asigurată de Oliviu Orhei - președinte și Andrei Vlădeanu - vicepreședinte:
- Clubul Sportiv „APS”
- Clubul Sportiv Abara Carp Club
- Clubul Sportiv Carp Cristian
- Clubul Sportiv MG Special Carp Bistrița
- Clubul Sportiv Green Lake
- Asociația A.S. Hydra Carp Club Suceava
- Clubul Sportiv Lauda
- Clubul SPortiv Enjoy Fishing Club
- Asociația CS WLC Carp Club
- Clubul Sportiv Mivado Carp Fishing

Cam atât deocamdată.

Stefan Popescu
pescar de competitie
Mesaje: 1786
Membru din: Joi Iun 07, 2012 12:14

Re: SE TINE CAMPIONATUL 2019! PERIOADA SI TAXE.

Mesaj de Stefan Popescu »

irinel bunica scrie:
Mie Iul 24, 2019 22:36
D-nul Stefan este un nimeni pentru pescuitul din România! A fost si va ramane groparul pescuitului sportiv! D-nul Stefan nu va cunosc personal, recunosc nu am pierdut nimic, dar sunteti penibil. Chiar nu înțelegeți că nimeni nu va doreste in fruntea acestei "fedeartii"? Cat trebuie să vă mai înjure lumea ca sa realizati ca sunteti urat in aceasta disciplina pe care noi o iubim? Poate ar trebui să pun mai multe întrebări, dar imi este teama ca nu mă înțelegeți.
Domnule Bunica,
Spre deosebire de dumneavoastră, eu vă respect și nu-mi permit să spun că sunteți un nimeni. Vă respect și pentru ce faceți pentru pescuitul la crap. Felicitări.
Însă dumneavoastră nu ați înțeles cu ce mă ocup eu. Ca să întețegeți, eu am reorganizat pescuitul sportiv, l-am introdus în rândul sporturilor naționale și am creat premizele ca sportivii să se bucure de toate avantajele oferite de sportul de performanță. Dacă ei nu vor, nu este teaba mea. Eu am făcut ceea ce trebuie, nu altceva.
Îmi aduc și acum aminte de o întâlnire din anul 2006, convocată de cei de la Revista Aventuri la Pescuit, având ca temă înființarea unei federații pentru apărarea sportivilor de performanță. La întâlnire au participat printre alții: Andrei Vlădeanu, Mălin Mușatescu, Cornel Roșioru și printre ei și eu.
Fiind vorba de ceva serios (cel puțin așa credeam eu) am adus și un draft de act constitutiv și statut, pentru a avea un punct de plecare. Evident, nu asta a contat, ci etalarea orgoliilor celor prezenți. La un moment dat, eu m-am săturat de acele discuții sterile, m-am ridicat de la masă și am spus: Federația se va înființa și va avea sediul la ALba Iulia. Cornel Roșioru a zis: Cine ești dumneata domnule, că nu a auzit nimeni de dumneata. Și eu i-am răspuns: De acum încolo o să auziți cu toții de mine.
Trageți dumneavoastră concluzia cuvenită. M-am ținut sau nu de promisiune?

elgreco
Mesaje: 32
Membru din: Dum Sep 11, 2011 20:13

Re: SE TINE CAMPIONATUL 2019! PERIOADA SI TAXE.

Mesaj de elgreco »

Bai b*u' baltii, tu n-ai voie sa pronunti numele lui Cornel Rosioru.
Tu ai facut federatia prin fals, prin minciuni si prin declaratii pe proprie raspundere.
Cluburile tale si acum sunt doar niste cluburi de carton...

Stefan Popescu
pescar de competitie
Mesaje: 1786
Membru din: Joi Iun 07, 2012 12:14

Re: SE TINE CAMPIONATUL 2019! PERIOADA SI TAXE.

Mesaj de Stefan Popescu »

elgreco scrie:
Joi Iul 25, 2019 8:14
Bai b*u' baltii, tu n-ai voie sa pronunti numele lui Cornel Rosioru.
Tu ai facut federatia prin fals, prin minciuni si prin declaratii pe proprie raspundere.
Cluburile tale si acum sunt doar niste cluburi de carton...
Admin, aici se fac afirmații foarte grave. Te rog să ceri userului elgreco să depună probe în acest sens. Altfel, mă văd nevoit să-mi apăr demnitatea în Instanță.

Pentru a nu fi discuții, am salvat această pagină pentru a fi lolosită ca probă. Accepți cam multe insulte și acuzații neprobate pe forumul tău. Iar răspunderea îți revine în egală măsură cu cel care le face.

Avatar utilizator
Dan Mateianu
Site Admin
Mesaje: 3211
Membru din: Mie Ian 16, 2008 9:52
Puncte: 300
Localitate: Bucuresti

Re: SE TINE CAMPIONATUL 2019! PERIOADA SI TAXE.

Mesaj de Dan Mateianu »

5. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului http://www.crapmania.ro, precum si cu dispozitiile Legii comertului electronic 365/2002, Crapmania WEB SRL nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Crapmania WEB SRL, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Crapmania WEB SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Crapmania.ro, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.


textul de mai sus este extras din regulamentul forumului Crapmania.ro, pe care l-ati acceptat in momentul in care v-ati inregistrat userul aici.

post174597.html#p174597

Lucian SV
Mesaje: 763
Membru din: Dum Apr 01, 2012 1:40
Puncte: 0
Localitate: Suceava

Re: SE TINE CAMPIONATUL 2019! PERIOADA SI TAXE.

Mesaj de Lucian SV »

Stefan Popescu scrie:
Joi Iul 25, 2019 9:06
elgreco scrie:
Joi Iul 25, 2019 8:14
Bai b*u' baltii, tu n-ai voie sa pronunti numele lui Cornel Rosioru.
Tu ai facut federatia prin fals, prin minciuni si prin declaratii pe proprie raspundere.
Cluburile tale si acum sunt doar niste cluburi de carton...
Admin, aici se fac afirmații foarte grave. Te rog să ceri userului elgreco să depună probe în acest sens. Altfel, mă văd nevoit să-mi apăr demnitatea în Instanță.

Pentru a nu fi discuții, am salvat această pagină pentru a fi lolosită ca probă. Accepți cam multe insulte și acuzații neprobate pe forumul tău. Iar răspunderea îți revine în egală măsură cu cel care le face.
E grav tare? Poate intri în comă! Până una alta uite o probă că ești de carton! Bilanț 2018 la frps
Fişiere ataşate
bilanț frps 2018.JPG
bilanț frps 2018.JPG (106.02 KiB) Vizualizat de 971 ori

Anti FRPS
Mesaje: 434
Membru din: Dum Feb 19, 2012 14:36

Re: SE TINE CAMPIONATUL 2019! PERIOADA SI TAXE.

Mesaj de Anti FRPS »

De ce mai dati voie acestui impostor impotent sa se tot produca pe aici ?
A facut cumva dovada ca mai este "presedintele" latrinei de subsol ? :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”