Dl Gabi Sandu si tacerea este un raspuns!!!!! Pentru ceea ce ai realizat la Tancabesti (ai ajutat la scoaterea ACVILEI) cu "NADA" lui TATA NITU,ar trebuii sa zici aici pe site "SARUT MINA TATA NITU" [/quote]
D-le Petcu, Gabi este ocupat cu festivitatea de premiere iar apoi are un drum de facut pana la Piatra neamt.Imi permit sa va raspund eu in locul lui,deoarece am fost cel care am adus NADA am pastrat-o si i-am dat-o in momentul plecarii.Fiti foarte sigur ca nu a avut nimic de la Tata NItu.Bilele si NADA a fost in totalitate de la baietii din Carping asa cum v-a spus si Gabi.Este chiar atat de greu de digerat faptul ca astazi a castigat bilele in locul porumbului Parca nu conta intr-un concurs NADA atat de mult.Parca primele trei lucruri erau,priceperea pescarului,localizarea pestelui si pastrarea lui pe vad,bulanul(punetile dumneavoastrea in ce ordine vreti)iar la urma nada.[/quote]
Dl Pascu,la"primele trei lucruri",credeti ca s-ar pricepe cei de la Cluj mai mult decit Maty,Dan Mitranescu,Paraschiv Emilian,Nelu Capitanu,Ivan Vasile si Duta Catalin? Eu cred ca nu!!!!Ati scris "iar la urma nada",cred ca va inselati,tocmai prin "nada" aduci pestele si il pastrezi pe vad!!!!"Euroconcursul" organizat de AV,parca a fost cistigat de catre Tata Nitu care a folosit "NADA MINUNE"!!!! In fine despre "Nada" nu mai are rost sa discutam,pentru ca stiu precis: Gabi Sandu a comandat "NADA" la Tata Nitu si a platit-o inainte de inceperea concursului,iar prin asta nu a incalcat cu nimic regulamentul!!!!Ca a pescuit cu bile de la nu stiu ce firma,nu ma intereseaza!!!!Problema este ca nu ar fi trebuit ca aceasta "NADA" sa fie data si celor de la Cluj in timpul concursului,pentru ca astfel ACVILA sa fie scoasa din CN!!!! Din cauza acestei probleme,Gabi Sandu nu recunoaste ca a folosit "NADA" de la Tata Nitu si a mai si impartit-o!!!!
Eu nu cred ca esti in stare sa-ti dai cu parerea despre cine este pescar mai bun sau despre caliatatile nadelor de crap ! Aici este un forum pe care , in general, discuta pescarii....
Deci, cu tot respectul, lasa-i mai bine pe cei care participa la competitii sa discute despre problemele create, patronii de balti avand topic separat unde isi pot promova baltile !
Eu nu cred ca esti in stare sa-ti dai cu parerea despre cine este pescar mai bun sau despre caliatatile nadelor de crap ! Aici este un forum pe care , in general, discuta pescarii....
Deci, cu tot respectul, lasa-i mai bine pe cei care participa la competitii sa discute despre problemele create, patronii de balti avand topic separat unde isi pot promova baltile !
Vladute,nu trebuie sa fi mare pescar ca sa-ti dai cu parerea cine este pescar mai bun sau mai "prost", daca vizitezi site-uri de specialitate,unde sunt topicuri care contin date despre concursuri si mai vezi si cine cistiga acele concursuri!!!!Tot la fel iti dai seama si despre "nade"!!!! Cind citesti mai peste tot ca pina in prezent anul acesta "NADA" lui Tata Nitu,face si drege,ca Tata Nitu anul acesta pina in prezent a cistigat tot!!!!Deci intr-un cuvint,nu cred ca este o "mare inginerie"!!!! Oricum nu acestea sunt problemele care ma deranjaza sau ma intereseaza!!!Singura problema care ma deranjat si ma interesat,a fost aceea ca toate cluburile din APCR au fost impotriva celor de la ACVILA(pentru ca aveau teama de ei) si felul cum a procedat Gabi Sandu cu "NADA"de la Tata Nitu(pe care nu recunoaste ca a cumparat-o de la Tata Nitu) si care a ajuns la cei de la Cluj,tocmai pentru a fi eliminata ACVILA!!!! Atit si nimic mai mult!!!!
D-le Petcu,chiar daca nu este relevant va mai spun inca odata ca cei din Planet nu au avut nada de la Tata Nitu si cu atat mai putin nu au dat-o baietilor de la Cluj.Spunand aceste lucruri dumneavoastra ii desconsiderati pe acestia ca si pescari nerecunoscandu-le meritele.Daca ar exista o nada minune ne-am duce direct la CN fara etape de calificare si l-am si castiga.Si pentru linistea dumneavoastra intrebati-l pe Maty care este mult mai apropiat de Tata Nitu decat Gabi cu ce NADA au pescuit cei din Planet.
P.S.Baietii din Cluj au pescuit cu bile si NADA proprie.Aceste lucruri intr-un concurs se afla usor atunci cand ai arbitri din fiecare club
claudiupascu scrie:D-le Petcu,chiar daca nu este relevant va mai spun inca odata ca cei din Planet nu au avut nada de la Tata Nitu si cu atat mai putin nu au dat-o baietilor de la Cluj.Spunand aceste lucruri dumneavoastra ii desconsiderati pe acestia ca si pescari nerecunoscandu-le meritele.Daca ar exista o nada minune ne-am duce direct la CN fara etape de calificare si l-am si castiga.Si pentru linistea dumneavoastra intrebati-l pe Maty care este mult mai apropiat de Tata Nitu decat Gabi cu ce NADA au pescuit cei din Planet.
P.S.Baietii din Cluj au pescuit cu bile si NADA proprie.Aceste lucruri intr-un concurs se afla usor atunci cand ai arbitri din fiecare club
Dle Claudiu,nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba!!!!Stiu din sursa mai mult decit sigura ca G.S. a cumparat nada de la Tata Nitu!!!!"Nada minune" nu exista,dar intr-un concurs,un concurent poate avea oricind,o nada mai buna decit a celorlalti concurenti!!!!!Daca se va adeverii faptul ca G.S. a cumparat "nada" de la Tata Nitu o sa-mi dati dreptate?Oricum nu vreau sa mai discut despre aceasta problema,pentru ca deja faptul este consumat!!!! S-auzim numai de bine de acum inainte despre acest CN!!!!!
Tocmai ptr faptul ca faci o mare greseala te-am rugat sa-i lasi doar pe pescari sa comenteze..... tata Nitu este un pescar atat de bun, incat poate castiga un concurs si cu rame si mamaliga, daca pica pe un loc bun !
Treaba cu "nada minune" este ptr incepatori si ptr cei ce inca cred ca tot ce zboara se mananca ! Crezi ca la Senior Cup 2010 (MV 2) Nitu nu avea nada minune ? Atunci de ce a iesit printre ultimii ?
victorash,
eu nu cred ca problema lotului mitranescu a stat in cele descrise de tine.
reamintesc ca acest celebru pescar (cu rezultate notabile exclusiv pe mv2) a afirmat inainte de CN ca echipele din Romania au fost setate pe boilies (de catre mine) si au uitat sa pescuiasca. si ca el pe unde-i prinde ii arde rau.
singura problema a lui mitranescu inainte de CN era o revansa personala asupra africii de sud. adica modestul nostru confrate se gandea departe, nu la aceasta simpla formalitate numita calificare.
uite ca trei loturi de pescari (pe care d-nul mitranescu nu da 2 lei), in frunte cu Gura de Lup l-au bagat din prima mansa pe ultimul loc, pescuind cu boilies.
eu iti zic un singur lucru. in viata, astfel de atitudini sunt falimentare.