Desfasurare etapa Tancabesti

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Desfasurare etapa Tancabesti

Mesaj de Victoras Petcu »

Madalin007 scrie:
andrei mihut scrie:Cu asa palmares,de ce nu au reusit sa mearga mai departe?
Si Barcelona era favorita la castigarea Champions League si nu au reusit sa se califice in finala,daia este frumos sportul,nu catiga tot timpul cei mai buni.
Fire intinse echipelor care s-au calificat mai departe.
Ai dreptate!!!!! Dar ce te faci cind pierzi si nu te califici nu din cauza ta,ci din cauza unui arbitru? Tot asa frumos ti se pare sportul? La Tancabesti arbitrul a fost Gabi Sandu!!!!!! :wink:
Victoras Petcu

daniel_sinca

Mesaj de daniel_sinca »

...lasati oamenii sa isi vada de pescuit.. iar la faza cu nada...nu vad nici o relevanta...fiecare pescuieste cu ce vrea(daca vreau si imi permite regulamentul pun bila de rulment la carlig si gata :lol: )
FELICITARI castigatorilor si celor care s-au calificat!
fir intins in etapa urmatoare!!!
Daniel Sinca
P.S.
conspiratia nu EXISTA este doar in capul unora....

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

constantin emilian scrie:
petcuvicto scrie: Nu stiu cit de buna este echipa de la Cluj,dar stiu precis ca echipa ACVILA este mult mai buna!!!!
La acest concurs echipa din Cluj s-a dovedit ca a fost mai buna domnule Petcu. Ce a fost a fost, ce va veni sa vina!
Da domnule,sunt de acord,dar a fost ajutata de arbitru G.S. :wink:
Victoras Petcu

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Domnule Petcu, ne scuzati ca am castigat aproape toate sectoarele.

P.S. - Am uitat si voi repara acum cu scuzele de rigoare. Sarut mana Andrei Vladeanu. Nada a fost Amix si Semix de la Senzor.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

gabisandu scrie:Domnule Petcu, ne scuzati ca am castigat aproape toate sectoarele.

P.S. - Am uitat si voi repara acum cu scuzele de rigoare. Sarut mana Andrei Vladeanu. Nada a fost Amix si Semix de la Senzor.
Domnule Gabi Sandu, m-ai dat pe spate cu aceasta minciuna despre"NADA"!!!!Poi,duminica eu aproape cam toata ziua am comunicat cu AV,pentru ca a trebuit sa postam o reclama despre M.V.2,pe prima pagina de la "CRAPMANIA" si am discutat si despre cazul acesta si chiar nu mi-a comunicat nimic in legatura ca ai fi folosit nada de la senzor!Cred ca esti de acord cu mine,ca ar fi trebuit sa o faca,ca sa nu mai continue aceste discutii!!!!Chiar il rog pe DL ANDREI VLADEANU,sa dea aici un raspuns,daca este adevarat ca ati avut nada se la SENZOR de la el,pentru ca echilibrat cum il cunosc,nu cred ca se va implica in "mocirla aceasta!!!!Daca nu este adevarat il rog sa nu raspunda!!!!Felicitari Clubul dvs este cel mai tare!!!!Saruta-ti mainile la toti,pentru ca la asta va pricepeti cred cel mai bine,la fel ca si la faptul de a mintii!!!! :wink:
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@Victorash

Nu inteleg cine te pune sa faci circul asta, dar observ ca nu te sprijina nimeni, pescarii de la acvila acceptand cu fruntea sus faptul ca au fost eliminati de 3 echipe mai bune ! Au fost batuti pe balta, cinstit si corect.
Daca vrei, poti insa face contestatie impotriva celor 3 echipe castigatoare(care au avut toate si cate ceva de la Nitu !) si poate ii elimini sau ii descalifici ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Felicitari celor calificati mai departe.Felicitari lui Gabi Sandu!
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

petcuvicto scrie:
gabisandu scrie:Domnule Petcu, ne scuzati ca am castigat aproape toate sectoarele.

Domnule Gabi Sandu, m-ai dat pe spate cu aceasta minciuna despre"NADA"!!!!Poi,duminica eu aproape cam toata ziua am comunicat cu AV,pentru ca a trebuit sa postam o reclama despre M.V.2,pe prima pagina de la "CRAPMANIA" si am discutat si despre cazul acesta si chiar nu mi-a comunicat nimic in legatura ca ai fi folosit nada de la senzor!Cred ca esti de acord cu mine,ca ar fi trebuit sa o faca,ca sa nu mai continue aceste discutii!!!!Chiar il rog pe DL ANDREI VLADEANU,sa dea aici un raspuns,daca este adevarat ca ati avut nada se la SENZOR de la el,pentru ca echilibrat cum il cunosc,nu cred ca se va implica in "mocirla aceasta!!!!Daca nu este adevarat il rog sa nu raspunda!!!!Felicitari Clubul dvs este cel mai tare!!!!Saruta-ti mainile la toti,pentru ca la asta va pricepeti cred cel mai bine,la fel ca si la faptul de a mintii!!!! :wink:
daca a avut nada de la senzor a cumparat. noi nu l-am sponsorizat decat cu niste mandarine luna trecuta.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vasilica Baboieru scrie:Felicitari celor calificati mai departe.Felicitari lui Gabi Sandu!
Bravo Vasilica ! Ai dat dovada de fair-play, poate ar trebui sa ii "molipsesti" si pe conducatorii vostri de la acvila in frunte cu Victorash Petcu ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Liviu Mihai

Mesaj de Liviu Mihai »

Nu suntem datori sa spunem la nimeni cu ce am pescuit, dar pot spune ca 3 loturi au pescuit la boilies si un lot la altceva. Si acum sa punem in balanta mult peste 100 kg de boilies cu alte cateva kg de nada(praf, porumb etc.) si va asigur ca din acest motiv au fost castigatoare echipele care au pescuit la boilies. In sectorul B toti cei care treceau pe acolo puteau sa vada pe oricine cu ce pescuieste fiecare echipa, zona de trecerea era chiar pe langa standurile de pescuit, din lipsa de spatiu, inclusiv in standul nostru B3, se putea observa cu usurinta cu ce pescuim si cu ce nadim.
Campion national 2010
http://www.planetcarp.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”