Moderator: Dan Mitranescu
???????Dan Mitranescu scrie: ↑Sâm Mai 18, 2019 1:27Dupa aproape un an si jumatate de cand sunt pe piata mulinetele MX 14000 a sesizat cineva defecte in functionare sau piese cu calitate precara ?
Agata firul pe undeva, a inceput sa aseze firul aiurea, frana nu mai merge ca la inceput, ... ?
Se observa urme de uzura dupa aceasta perioada ?
Nu ma pot lua dupa ale mele pentru ca le-am folosit doar 30-40zile.
Le-am mai avut la o mica revizie pe ale lui Iulica care au tone scoase si nici la ele nu am vazut diferente de luat in calcul in comparatie cu una noua.
odsec scrie: ↑Lun Noi 26, 2018 9:13cu ce se incep, crede ma pescuiesc de multi ani, si la crap,poate foarte multii inscris pe forum nu au varsta de cati ani pescuiesc , nu scriu roman ca e ..................... am avut 100 de mulinete + trec prin mana mea sute de mulineta simplu merita bani .....................sper ca ai inteles ce vrut sa scriu
Asa este. Din punct de vedere uman inteleg perfect acest lucru. Ce vrei sa spuna cand ei nu au posibilitatea sa aduca aceste mulinete?!
De la Iulian Petre pe fb:
Poate eu am fost inteles gresit. Comentariul meu se refera la motivul pentru care "se face antireclama in alte magazine" pentru produsele mele si la mentalitatea la care am ajuns legat de recomandarea produselor.Bum scrie: ↑Sâm Aug 17, 2019 22:27Scuze daca am fost gresit inteles ... eu sunt un umil pescar de placere , chiar sunt interesat de un set de bete bune din 2 bucati dar sa nu platesc reclama ... inteleg ce fel de politica se practica pe piata ... de unde se agata harta in cui nu pot sa ma deplasez ... fiind ardelean is mai chitingan in hotariri ... l-am sunat pe Iulian Petre si a fost foarte amabil ... multumesc.