Eveniment Giurgiu - Pescuit recreativ de-a lungul Dunării: Itinerarii piscicole danubiene

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andreea.dascalu
Mesaje: 4
Membru din: Mar Aug 13, 2019 10:27

Eveniment Giurgiu - Pescuit recreativ de-a lungul Dunării: Itinerarii piscicole danubiene

Mesaj de andreea.dascalu »

Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Slatina are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul ce va avea loc Marți, 20.08.2019 , începând cu ora 14:00, în Giurgiu , la Motel Prietenia , Soseaua Prieteniei nr. 3, eveniment organizat pentru implementarea Campaniei de creştere a gradului de conştientizare din cadrul proiectului: „AA Danube - Pescuit recreativ de-a lungul Dunării: Itinerarii piscicole danubiene”, cod proiect ROBG 348.
Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul programului Interreg V-A Romania-Bulgaria, fiind implementat in parteneriat cu Fundaţia Idein Dezvoltare din Ruse, Bulgaria, in calitate de Lider de parteneriat .
Ne propunem sa va prezentam actiunile echipei noastre transfrontaliere, si să vă facem cunoscut faptul că , în premieră pentru zona de sud a țării, vom organiza un festival anual destinat pescarilor din regiunea transfrontalieră România-Bulgaria, şi vom pune la dispoziția publicului larg o aplicație pentru telefonul mobil pentru alegerea cu uşurință a celor mai bune locuri de pescuit de-a lungul județelor riverane Dunării. Vă aşteptăm la discuții interactive pe teme ce vizează pescuitul de agrement şi implicațiile lui în viața economico-socială în zona transfrontalieră RO-BG.

Ambientul pauzelor și tratațiile vor fi asigurate la nivelul la care Moteul Prietenia își onorează întotdeauna oaspeții.
Va rugam sa confirmati participarea dvs. la adresa de email: cristimanuel.dinca@gmail.com sau la nr.de telefon 0724/702.050.

Avatar utilizator
Albert
pescar de competitie
Mesaje: 2295
Membru din: Lun Aug 23, 2010 17:56
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Eveniment Giurgiu - Pescuit recreativ de-a lungul Dunării: Itinerarii piscicole danubiene

Mesaj de Albert »

La cat curent e acolo mai bine faceti o aplicatie care sa-ti spuna cand e safe sa bagi lansetele la apa.
Succes :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”